Facebook Pixel Μπάγεβιτς-Δημητρέλος για τα... σπίτια
| 2013-05-21 22:52:00

Μπάγεβιτς-Δημητρέλος για τα... σπίτια

Μπάγεβιτς-Δημητρέλος για τα... σπίτια

Ένα από τα «λειτουργικά» θέματα της ΑΕΚ που συζήτησαν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Ανδρέας Δημητρέλος στο τετ α τετ που είχαν χθες στα Σπάτα, αφορά την αναγκαιότητα να ξεκαθαρίσει άμεσα η ΠΑΕ το ζήτημα με τα σπίτια των ποδοσφαιριστών (ήδη είχε ξεκινήσει διαδικασία να ξενοικιαστούν αρκετά από αυτά).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες για τους οποίους γίνεται πλέον προσπάθεια από την πλευρά της νυν διοίκησης να παραμείνουν -έστω προσωρινά- στα σπίτια τους είναι οι Ρίκκα, Ανάκογλου, Παυλής, Τσούπρος, Τσίτας και Κουρέλλας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που τους έχει παραχωρήσει σπίτια η ΑΕΚ και δεν βρίσκονται μεταξύ των συγκεκριμένων είναι δεδομένα... προς αποχώρηση.

Κι αυτό διότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν κάνει μόνοι τους τις συμβάσεις για τις κατοικίες τους και η ΠΑΕ απλά τους «επιδοτεί» για το ενοίκιο (άρα εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια), αλλά και περιπτώσεις οι οποίες έχουν ήδη προχωρήσει μέσω της δικαιοσύνης και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να κερδίσει άλλο χρόνο (άλλωστε, ακόμη και στις περιπτώσεις των συγκεκριμένων έξι παικτών οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για την έστω και προσωρινή παράταση της διαμονής τους).

Ταυτόχρονα και το γεγονός ότι η ΑΕΚ επιχειρεί να βρει μια λύση για τα σπίτια των συγκεκριμένων έξι παικτών δεν καθιστά αυτόματα δεδομένη την παραμονή τους. Ωστόσο, σίγουρα δείχνει μια διάθεση από τη νέα τάξη πραγμάτων στην ομάδα να συζητήσει μαζί τους αυτή την προοπτική.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags