Μία τυχαία συνάντηση στην Αίγλη του Ζαππείου μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δείχνει μάλλον το μέλλον της ΑΕΚ!

Την ώρα που οι επικεφαλής του Συνδέσμου εταιρειών εμπορίας καυσίμων ενημέρωναν τους δημοσιογράφους στο αίθριο, εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός με τους κυρίους Λαζαρίδη, Κεδίκογλου, Μουρούτη και κατευθύνθηκαν στο ρέστοραν.
 

Λίγο μετά ο γραμματέας του Συνδέσμου Δημήτρης Μελισσανίδης κατευθύνθηκε στο τραπέζι του πρωθυπουργού και συνομίλησε μαζί του. Στη συνέχεια επέστρεψε και κάλεσε τους άλλους αξιωματούχους του Συνδέσμου των Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών στην παρέα του πρωθυπουργού.

Η συνομιλία τους ήταν σύντομη μεν αλλά περιεκτική αφού κλείστηκε ραντεβού με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τις 10 Ιουνίου όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα του κλάδου.

Και κάπου εκεί μπαίνει στην υπόθεση και η ΑΕΚ, καθώς ο «Τίγρης» μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τις προθέσεις του σχετικά με την Ένωση. Μάλιστα, σε ερωτήματα για το αν η νέα ομάδα θα δώσει βάρος στην επιστροφή στην έδρα της στη Νέα Φιλαφέλφεια ή στους τίτλους, ήταν ξεκάθαρος λέγοντας: «ΚΑΙ γήπεδο ΚΑΙ πρωτάθλημα. Αυτό θα γίνει για την ΑΕΚ να είστε σίγουροι. Σε 2 χρόνια θα έχουμε και γήπεδο, ενώ θα πάρουμε και το πρωτάθλημα»,