Facebook Pixel Όταν ο "τίγρης" γίνεται... γάτος!
| 2013-06-02 11:15:00

Όταν ο "τίγρης" γίνεται... γάτος!

Όταν ο "τίγρης" γίνεται... γάτος!

Ένα τρομερό όπλο διαθέτει η ΑΕΚ για να προσελκύσει παίκτες της Σούπερ Λίγκας και να παίξουν με την Ένωση στη Γ΄ Εθνική. Τέτοια πληροφορία μόνο σκύλος μπορεί να τη μυρίσει...

Ένα πρωτοφανές φαινόμενο υπάρχει στην ΑΕΚ και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα αγωνιστικά θέματα της επόμενης ημέρας, έχουν να το λένε.

Καθημερινά τα τηλέφωνά τους έχουν σπάσει από κλήσεις μάνατζερ, οι οποίοι προτείνουν την ...πραμάτεια τους στην Ένωση.

Βλέπετε, μπορεί η Γ΄ Εθνική να απαξιώνεται από πολλούς, η ομάδα του Δικέφαλου όμως, λόγω της προοπτικής που δίνει η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, έχει γίνει πιο ελκυστική κι απ΄ όταν είχε παίξει τελευταία φορά στους ομίλους του Tσάμπιονς Λιγκ (που λέει ο λόγος...).

Ωστόσο, όπως μύρισε ο σκύλος, δεν είναι μόνο το όνομα του "Τίγρη" που τραβάει τους παίκτες. Είναι και όσα προσφέρει ο Μελισσανίδης για να προσελκύσει ποδοσφαιριστές υψηλής ποδοσφαιρικής αξίας, οι οποίοι δεν σκέφτονταν καν να παίξουν στα αλώνια της πρώτης ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τι εννοούμε; Ότι ο Τίγρης πληρώνει μπροστά όλο το συμβόλαιο του πρώτου χρόνου! Ε, δεν και λίγο πράγμα και δεν το κάνουν πολλές ομάδες στην Ελλάδα…

Με απλά λόγια, η ΑΕΚ με αυτό το «τυράκι» μπορεί και τραβάει το ενδιαφέρον αρκετών καλών ποδοσφαιριστών. Γι΄ αυτό οι μάνατζερ καίγονται να προτείνουν παίκτες στην ομάδα που θα χτίσει ο Μελισσανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags