Facebook Pixel "Να γιατί δεν πήγα στην ΑΕΚ"
| 2013-06-11 08:14:00

"Να γιατί δεν πήγα στην ΑΕΚ"

"Να γιατί δεν πήγα στην ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος εξήγησε γιατί προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Ποια άλλη ομάδα τον ήθελε από Ελλάδα; 

"Μετά τη σεζόν που έκανα στη, δεν ήθελα να παίξω στη Γ' Εθνική. Δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Και αυτό αργά ή γρήγορα θα έβγαινε και στο γήπεδο και θα έκανε κακό και σε μένα και στην ομάδα. Όταν ένας παίκτες δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό του, αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο. Συζήτησα με τον Δέλλα και τον Λυμπερόπουλο που ήταν πολύ ευγενικοί και κατάλαβαν τη θέση μου. Εξήγησα και στον κ.Μελισσανίδη ότι το ενδιαφέρον της ομάδας ήταν τιμητικό και ότι η αρνητική μου απάντηση δεν είχε να κάνει ούτε με τα χρήματα, ούτε με το μέγεθος του συλλόγου", ήταν η εξήγηση του "Παπ" για το "όχι" στην ΑΕΚ.

Σχετικά με τον αν είχε άλλες προτάσεις, ανέφερε πως: "Από την Ελλάδα δεδομένη προσφορά μόνο από την ΑΕΚ. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχε γίνει μία συζήτηση πριν από τη λήξη της σεζόν, όχι όμως και πρόσφατα. Κατά τα λοιπά, πολλά τηλεφωνήματα και φήμες, αλλά τίποτα άλλο δεδομένο".

Για τους λόγους της αγωνιστικής του ανόδου είπε ότι: "Πολύ καλή ατμόσφαιρα στον Πανθρακιό, αξιόλογοι συμπαίκτες και καλά παιδιά, προπονητές με τους οποίους μιλούσα την ίδια γλώσσα και με εμπιστεύτηκαν, όπως κι εγώ εκείνους. Καλή προπόνηση και ελάχιστα προβλήματα τραυματισμών".

Αναφορικά με τους στόχους του Ατρομήτου: "Αν δεν έχουμε στόχους και πίστη, δεν πάμε πουθενά. Να ένας μεγάλος στόχος, που είναι και ο πρώτος χρονικά. Να παίξει η ομάδα για πρώτη φορά σε ομίλους της διοργάνωσης. Και μετά, να βγει και πάλι στην Ευρώπη, να φτάσει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Κύπελλο και με αυτό που θα παρουσιάζει, να φέρει περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο".

Όσο για τις φήμες περί κακής σχέσης με τον Γιώργο Παράσχο: "Άλλο Λεβαδειακός, άλλο Ατρόμητος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags