Τον πλήρη έλεγχο του ποδοσφαιρικού τμήματος θέλει και θα έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης από εδώ και στο εξής. Μετά και τις αρχαιρεσίες της Ερασιτεχνικής, η επιστροφή του «τίγρη» επισημοποιήθηκε με κάθε τρόπο προκειμένου να επαναφέρει την Ενωση στις επιτυχίες.

Οσοι τον γνωρίζουν από κοντά έχουν αντιληφθεί πως επιθυμεί να γνωρίζει τα πάντα γύρω από το γηπεδικό θέμα και το ποδοσφαιρικό τμήμα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο της εκάστοτε επόμενης μέρας και δεν θα σταματήσει, αν δεν τα «κάνει» όλα τέλεια.

Ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να κάνει το απόλυτο κουμάντο στην ΑΕΚ και να καθορίζει εξ ολοκλήρου την ακριβή σχέση του με την ομάδα. Μάλιστα, έχει διατυμπανίσει πως δεν θα έχει καμία θεσμική ανάμιξη στη διαδικασία.

Δύο είναι οι βασικές του προτεραιότητες. Η μία αφορά το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και η δεύτερη το χτίσιμο της ποδοσφαιρικής ομάδας. Στο προσεχές διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να εγκριθούν οι εκχωρήσεις προς τον «τίγρη» για τον απόλυτο χειρισμό των δύο αυτών θεμάτων. Επόμενη, μάλιστα, κίνησή του είναι να ανακοινώσει δημόσια και τις συμφωνίες που έχει επιτύχει για το θέμα του γηπέδου, ανάμεσα στις οποίες θα υπάρχουν και σημαντικές εκπλήξεις.

Πηγή: Goal