Η Emma Delta είναι δεδομένα αποφασισμένη, όχι μόνο να μην αποχωρήσει από την αγοραπωλησία του ΟΠΑΠ, αλλά να τελειώσει τις τυπικές διαδικασίες εξαγοράς και να κινηθεί νομικά για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με όσα... δεν αρέσουν στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους «συμπαίκτες» στον οργανισμό και σε όσα ισχύουν γύρω από το θέμα του λογισμικού. Αυτό τουλάχιστον (ότι θα επιμείνει στην εξαγορά του ΟΠΑΠ) ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο Στέλιος Σταυρίδης (ο πρόεδρος της ΤΑΙΠΕΔ) μιλώντας στον «Real FM»:

«Οταν ο καθένας λέει την θέση του και την αιτιολογεί, έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά γιατί έχεις καταλάβει τη θέση του άλλου. Δεν αρκεί απλά να πω κάτι, αλλά να το τεκμηριώσω. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο που εγώ βρίσκω πάρα πολύ θετικό είναι αυτό το οποίο είπαν οι Τσέχοι, γιατί ήταν η Emma Delta με όλη της την ηγεσία και είπαν το εξής απλό: Εμείς θα μείνουμε στον ΟΠΑΠ, θα πάρουμε τον ΟΠΑΠ και θα διεκδικήσουμε αυτά που σήμερα δυσκολευόμαστε να αλλάξουμε με κάθε νόμιμο μέσο. Αυτό είναι μια πάρα πολύ θετική, ρεαλιστική δήλωση».

Σημειώνεται ότι χθες (26/06) ο Σταυρίδης ενημερώθηκε σε συνάντηση που είχε με στελέχη της Emma Delta ότι πρόθεση και στόχος τους είναι να μην σταματήσουν τις διαδικασίες εξαγοράς του ΟΠΑΠ. Μάλιστα στο συγκεκριμένο ραντεβού συμμετείχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο δικηγόρος του κ. Φωκάς και ο Γιούρι Σμετς οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως θα προχωρήσουν τόσο στην αγορά του ΟΠΑΠ όσο και στην αλλαγή των συμβάσεων που εξασφάλιζαν την Intralot.

Πηγή: gazzetta.gr