Πιο ξεκάθαρος από ποτέ εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης στο TATOΪ Club όπου παρουσίασε τη νέα διοίκηση της ΑΕΚ και έστειλε το δικό του μήνυμα για τα διαρκείας, προκειμένου οι οπαδοί της Ένωσης να στηρίξουν την προσπάθεια, συνδράμοντας στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Tίγρης ήταν λακωνικός στις απαντήσεις του, σοβαρός όπως πάντα, αλλά δεν έλειψαν οι στιγμές που με τις απαντήσεις του έδωσε τίτλους στους δημοσιογράφους, ενώ μερικές ατάκες ξεσήκωσαν το γέλιο των παρευρισκόμενων.

Ο σκύλος ξεχώρισε τις καλύτερες από αυτές και τις παρουσιάζει.

«Δεν είμαι μόνος. Η δική μας ΑΕΚ δεν είναι one man show», δήλωσε εξηγώντας ότι «κανένας Μελισσανίδης δεν πήρε την ΑΕΚ. Η δική μας ΑΕΚ ανήκει στον κόσμο της που αποτελεί την δύναμή της. Η ΑΕΚ προϋπάρχει. Ο Μελισσανίδης αποτελεί απλά οδηγός μίας προσπάθειας».

«Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος με τον υποβιβασμό στης ΑΕΚ τη Γ' Εθνική» είπε λέει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο οποίος σημείωσε ότι «ήταν αναγκαία η αυτοκάθαρση».

«Τα μισά έσοδα από τα διαρκείας θα πάνε στον κουμπαρά για την κατασκευή του γηπέδου. Ένα γήπεδο θα το χτίσουμε όλοι μαζί. Όπως οι παππούδες μας, το 1930», τόνισε για το θέμα των διαρκείας, τα οποία θα συνδέονται με την κατασκευή γηπέδου.

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!

«Αυτό που μετράει είναι η συμμετοχή. Να μετρήσουμε, πόσοι είναι ΑΕΚ. Αυτή είναι η πρώτη μας απάντηση, η πρώτη μας νίκη. Η πρώτη αυτή μάχη πρέπει να κερδηθεί από την πρώτη στιγμή».

«Κάθε κάτοχος διαρκείας θα εγγράφεται αυτομάτως στην Ερασιτεχνική. Δεν υπάρχει ξεχωριστό μαγαζί. Η ΑΕΚ είναι μία και προέρχεται από τη Μάνα. Μιλάμε για συμμετοχή, συσπείρωση, καταγραφή δυναμικής».

«Κανένα πορτοφόλι δεν δημιούργησε τη δύναμη μιας ομάδας. Μόνο η δυναμική του κόσμου», είπε ο Μελισσανίδης θέλοντας να δείξει ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ και όχι οι εκάστοτε επενδυτές δημιουργούν τη βάση μιας ομάδας.

«Αν δεν μας χωράν τα Σπάτα βλέπουμε. Αλλά μην τρελαινόμαστε. Εδώ δεν έχουμε γήπεδο. Το αθλητικό κέντρο έπεται», είπε απαντώντας σε ερώτηση αν προτίθεται να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο.

«Δεν θέλω καμία εμπορική χρήση. Μόνο αγωνιστικό γήπεδο και τίποτα άλλο. Ό,τι λέει ο νόμος. Το γήπεδο δεν το θέλουμε για καφέ και σάντουιτς αλλά για την ΑΕΚ.» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη με τα οποία απάντησε σε ερώτηση αν θα υπάρξουν εμπορικοί χώροι στο γήπεδο.

«Πολύ κουφό να μην ανέβουμε σε 2 χρόνια», απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το τί θα γίνει σε περίπτωση που πάρει περισσότερο χρόνο η άνοδος της ΑΕΚ στη Super League, δεδομένου ότι το ρόστερ που διαμορφώνει η Ένωση είναι επιπέδου της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος

Δεν με ενδιαφέρει να πάρω πρωτάθλημα. Στη Γ' Εθνική και εγώ να παίξω θα το πάρουμε...