Όπως αναφέρει στο σημερινό της φύλλο η «ΩΡΑ των σπορ», πριν από μερικές μέρες ένας φίλαθλος της ΑΕΚ που ζει μόνιμα στην Ολλανδία αγόρασε περισσότερες από μία κάρτες διαρκείας, προκειμένου να βοηθήσει αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται, παρά το γεγονός πως δεν θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει κανένα ματς της ΑΕΚ. Ωστόσο δεν έμεινε εκεί, μιας και επικοινώνησε με το τμήμα που ασχολείται με τα διαρκείας και ζήτησε να συνεισφέρει οικονομικά, χωρίς κάποιο ανατάλλαγμα, και στην κατασκευή του νέου γηπέδου! Το σχετικό mail μεταφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος συγκλονίστηκε με τα όσα του μετέφερε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και οι δύο πλευρές βρίσκονται εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας.

Διαβάστε το δημοσίευμα της «ΩΡΑΣ»: «Οι ιστορίες των ΑΕΚτζήδων που ζουν μακριά από την πατρίδα τους πραγματικά συγκλονίζουν όχι μόνο τον κόσμο της «Ένωσης» αλλά και τον πλέον απαθή... περαστικό, μιας και αποδεικνύουν εμπράκτως ότι ΑΕΚ σημαίνει πολλά περισσότερα από αυτά που κάποιοι πιστεύουν ότι σημαίνει. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει μείνει έκπληκτος από την παρουσία του κόσμου, αλλά πολύ περισσότερο από τη διάθεσή του να συνεισφέρει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι φανερό και πλέον ξεκάθαρο πως τα παραδείγματα που καταφτάνουν στ' αυτιά μας, αποδεικνύουν με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, ότι η αγάπη για την ΑΕΚ δεν σταματάει πουθενά. Σαφέστατο παράδειγμα, αυτό ενός πολίτη της Ολλανδίας, Έλληνα ομογενή, ο οποίος δηλώνει ακραιφνής ΑΕΚτζής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόσφατα ολοκλήρωση την αγορά μερικών καρτών διαρκείας. Θέλησε προφανώς να κάνει το κάτι παραπάνω, αγοράζοντας παραπάνω από μία κάρτες. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Λίγες ημέρες αργότερα από την επιβεβαίωση της αγοράς, έστειλε ένα ακόμα email στους εκπροσώπους της ομάδας, οι οποίοι ασχολούνται με τα εισιτήρια. Μόνο που αυτό που ζητούσε ο συμπατριώτης μας, είναι να συνεισφέρει αφιλοκερδώς, ακόμα και οικονομικά για να χτιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ! Το email μεταφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έμεινε άναυδος με το πάθος του συμπατριώτη μας, αφού μέσα στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό έγγραφο, ο ΑΕΚτζής οπαδός εξιστορούσε στους ανθρώπους της «Ένωσης» ότι θέλει να συνδράμει οικονομικά απευθείας στην κατασκευή του γηπέδου και ότι μπορούσε να βρει κι άλλους ΑΕΚτζήδες του εξωτερικού για να κάνουν το ίδιο, μιας και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον! Είναι περιττό ν' αναφέρουμε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε επαφή και δεν αποκλείεται η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε μεγαλύτερη κλίμακα!»

Πηγή: aek365.gr