Facebook Pixel Ο Μπαλάφας... αποκαλύπτει τη Μέταλιστ!
| 2013-07-19 16:30:00

Ο Μπαλάφας... αποκαλύπτει τη Μέταλιστ!

Ο Μπαλάφας... αποκαλύπτει τη Μέταλιστ!

Ο Σωτήρης Μπαλάφας έχει αντιμετωπίσει την Μέταλιστ με την φανέλα της Χοβέρλα και το ίδιος ετοιμάζεται να κάνει και φέτος. Για αυτό και είναι ο κατάλληλος να μιλήσει για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ...

«Επειδή ξέρω ότι στην Ελλάδα δίνουμε μεγαλύτερη βάση στα ονόματα, πρέπει να σας πω ότι παρότι η Μέταλιστ δεν έχει πολλά χρόνια στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα! Έχουν μεγάλη ποιότητα, ειδικά στην επίθεση και είναι γρήγορη ομάδα. Παίζουν χρόνια μαζί και έχουν εξαιρετική ομοιογένεια.

Το γήπεδό τους είναι όμορφο και μαζεύουν αρκετούς φιλάθλους. Αυτή τη στιγμή είναι στις κορυφαίες ουκρανικές ομάδες, μαζί με Ντιναμό και Σαχτάρ Ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει προκρίσεις μέσα στην Ουκρανία κι ελπίζω η παράδοση να συνεχιστεί και ν´ αποκλείσει και τη Μέταλιστ, όπως έκανε με Μέταλουργκ και Καρπάτι παλιότερα. Το Χάρκοβο είναι μακριά, αλλά αν μου δοθεί η ευκαιρία θα παρακολουθήσω το ματς από κοντά. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ, που είναι μια ομάδα με προσωπικότητα και ευρωπαϊκές διακρίσεις, καλή επιτυχία», ανέφερε σχετικά ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags