Facebook Pixel Ποιον δίνει στη Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός;
| 2013-07-20 12:30:00

Ποιον δίνει στη Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός;

Ποιον δίνει στη Μαρσέιγ για Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός;

Τι αποκαλύπτουν γαλλικά Μέσα.

Στη Γαλλία γράφουν σήμερα ότι η Μαρσέιγ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιάννη Φετφατζίδη και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στον Ολυμπιακό στο περιθώριο των συζητήσεων για τον Αμαλφιτανό. Λέτε να "ψήνεται" καμιά τράμπα;

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "footmarseille" είναι χαρακτηριστικό: 

"Στην αναζήτηση ενός ταλαντούχου εξτρέμ, ο οποίος θα είναι σε θέση να δώσει πρόσθεσες λύσεις στην επιθετική γραμμή της Μαρσέιγ, βρίσκεται η Μαρσέιγ, η οποία ενδιαφέρεται για τον χαφ του Ολυμπιακού, Γιάννη Φετφατζίδη.

Μετά τις επαφές που υπήρξαν με τον Ολυμπιακό για τον Μόργκαν Αμαλφιτανό, οι διοικούντες της Μαρσέιγ εξετάζουν την περίπτωση του Φετφατζίδη, ο οποίος είχε ξεχωρίσει σε ματς των δύο ομάδων τον Νοέμβριο του 2011. Λόγω της παρουσίας του Γαλλοαλγερινού άσου, Τζαμέλ Αμπντούν, ο Φετφαντζίδης έπαιξε λιγότερο στην ομάδα, όμως πρόκειται για αριστεροπόδορο, καλό ντριμπλέρο και μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα.

Παρόλα αυτά, για αυτή τη θέση φαίνεται πως προτιμάται ο Φλοράν Τόβα της Λιλ και του Ρομάν Αλεσαντρίνι… Ακόμη και αν ο Φετφατζίδης χαρακτηρίζεται Έλληνας «Μέσι», ίσως δεν έχει τόσο ταλέντο για να παίξει και στη Γαλλία".   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags