Facebook Pixel Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου!
| 2013-07-22 08:49:00

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου!

Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου!

Είχε όρεξη για …τσαλιμάκια ο Σέκου Ολίσε. Ξεσάλωσε βλέποντας και κάπου 5.000 φίλους του Δικέφαλου να παραληρούν στις κερκίδες της Τούμπας. Ήθελε λοιπόν, να κάνει εντύπωση στον κόσμο! Γράφει ο Άρις Νικολάκης. 

Ελάτε όμως, που ο Χούουμπ Στεφενς είχε ολότελα διαφορετική – και φυσικά απόλυτα ορθή – άποψη. Τα «έχωσε» λοιπόν, στον Λιβεριανό και στην διάρκεια της ανοικτής προπόνησης. Τα «έχωσε» γενικά, και μετά στις δηλώσεις του. Δεν ήταν μόνον ο Σέκου Ολίσε – βλέπετε – εκτός πλαισίου προπόνησης. Ήταν κι άλλοι οι οποίοι παρασύρθηκαν από το ντελίριο στις κερκίδες της Τούμπας.

Κι έτσι ο Χούουμπ Στέφενς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Δίνοντας παράλληλα δείγμα της ασυμβίβαστης νοοτροπίας του με κάθε μορφή … χαβαλέ! Αργά αλλά σταθέρα ο Ολλανδός προπονητής σφίγγει τα λουριά στον ΠΑΟΚ. Ακόμη πάντως, δεν είδαμε τίποτε από όσα ακούσαμε για τον πειθαρχικό του έλεγχο …

«Εάν παίζουμε για τον κόσμο κι όχι για το αποτέλεσμα, δεν πάμε πουθενά», ήταν η κάθετη δήλωση του. Το μήνυμα για όλους στον ΠΑΟΚ κι ουχί μόνον για τον Σέκου Ολίσε. Και τούτο επειδή κι άλλοι παίκτες έπαιξαν για την εντύπωση αφήνοντας την ουσία. Ο Ολλανδός προπονητής έδειξε πως δε θα συμβιβαστεί με ατομικές προσπάθειες για διάκριση.

Μη λησμονείτε επίσης, και το άλλο του πρόσφατο μήνυμα: «ΠΑΟΚ είμαστε κι όχι Γκαρσία»! Δίχως προσωπική αιχμή κατά του λαοπρόβλητου «Τσε» της Τούμπας αλλά … Με σαφείς αιχμές κατά της σχετικής νοοτροπίας όσων όσους βάζουν το άτομο πάνω από την ομάδα.

Ο Χούουμπ Στέφενς δεν χαμπαριάζει. Το γράψαμε σε τούτη εδώ τη γωνιά της ιστοσελίδας μας pamesports.gr – στην οποία φιλοξενούμαστε – πως αυτός ο προπονητής έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτόν του. Ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση. Στηρίζεται στις δυνατότητες του. Ρωτήθηκε πάλι, για μεταγραφές. Τι απάντησε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Πορευόμαστε με τους παίκτες τους οποίους έχουμε»!

Δε μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες απαντήσεις όπως του νυν, τέως και πρώην προπονητές του ΠΑΟΚ …

Με λίγα λόγια; Ο Χούουμπ Στέφενς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στο ΠΑΟΚ. Όσοι δεν τον ακούσουν; Κακό του κεφαλιού τους.
Έκανε ανοικτή προπόνηση. Έφερε στην Τούμπα κάπου 5.000 φίλους του «δικέφαλου». Η δουλειά όμως, δουλειά. Ήταν μεν, ανοικτή για τον κόσμο αλλά για τους παίκτες ήταν προπόνηση, δε … Και δεν δέχθηκε κουβέντα επ’ αυτού ο Ολλανδός προπονητής.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags