Facebook Pixel Χάθηκε το τόπι, θα... παραμιλά η Ευρώπη!
| 2013-07-23 22:49:00

Χάθηκε το τόπι, θα... παραμιλά η Ευρώπη!

Χάθηκε το τόπι, θα... παραμιλά η Ευρώπη!

Σούπερ εμφάνιση και νίκη 6-0 για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Νις στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Μέταλιστ. Τρία γκολ ο Κλάους σε επτά λεπτά, ένα Γεωργιάδης - Κατσικάς και αυτογκόλ. Φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα!

Πανέτοιμος ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τη Μέταλιστ έδειξε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο νίκησε με 6-0 τη Νις στην «καυτή» Τούμπα! Ο «Δικέφαλος» είχε πολύ καλό ρυθμό σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, έβγαλε αυτοματισμούς στην επίθεση και ενέργεια και έστειλε μήνυμα ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Anytime : 15% έκπτωση μέχρι 31 Ιουλίου, σε κάθε νέα online ασφάλιση αυτοκινήτου!
 

Το πρώτο από τα έξι τέρματα ήταν αυτογκόλ, το δεύτερο του εξαιρετικού σήμερα Γεωργιάδη, ενώ τα άλλα τρία (από το 74' μέχρι το 81') από το πόδι του Αθανασιάδη, ο οποίος μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, όμως σίγουρα... προβλημάτισε τον Στέφενς για το αν πρέπει να μένει στον πάγκο. Το... κερασάκι έβαλε ο Κατσικάς στο 90', ενώ οι Γάλλοι τα είχαν κάπως παρατήσει.

Υπέροχη βραδιά λοιπόν για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε ότι δικαιούται να ονειρεύεται την Ευρώπη, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς. Το μόνο δυσάρεστο, πως στο ματς με τη Μέταλιστ δεν θα έχει τον κόσμο του που στις 23 Ιουλίου δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα!!
 

Οι «εκλεκτοί» και η κατοχή!

Ας περάσουμε όμως και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ένα φιλικό στο οποίο ο Στέφενς αποκάλυψε τα πλάνα του ενόψει Μέταλιστ. Ο Στέφενς λοιπόν έδειξε ενδεκάδα, καθώς τερματοφύλακας ήταν ο Γλύκος, που προφανώς κερδίζει τη μάχη από τον Χακόμπο, στην άμυνα Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης και Λίνο, αμυντικά χαφ οι Τζιόλης και Λάζαρ, αριστερά ο Γεωργιάδης, δεξιά ο Λούκας, σε ρόλο επιτελικού ο Βούκιτς και σέντερ φορ ο Σαλπιγγίδης.

Ο ΠΑΟΚ πάντως μπήκε... φορτσάτος στο ματς και στο πρώτο 20λεπτο κυριάρχησε απόλυτα. Μετά λογικό ήταν να έχει ένα «νεκρό» δεκάλεπτο, ενώ από το 30 μέχρι το 45 φόρτσαρε και βρήκε δίχτυα. Στο 34' μετά από σέντρα του Γεωργιάδη ο Πουέλ μπερδεύτηκε και έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 1-0, ενώ στο 39', μετά από εξαιρετική κάθετη του Τζιόλη, ο Λούκας καθυστέρησε και έχασε μοναδικό τετ α τετ, ενώ στο 42' ο Βούκιτς δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα εντός περιοχής.

Φοβερός Κλάους και εξάρα!

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε κάπως πιο χαλαρά και μάλλον μπερδεμένος από τις αλλαγές της Νις. Στο 54' ωστόσο ήρθε το 2-0, όταν ο Λούκας βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Γεωργιάδη και αυτός με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό... ξεκίνησε το πάρτυ στον Τούμπα, το οποίο και απογείωσε ο Αθανασιάδης που πέρασε στο παιχνίδι στο 62'. Ο Κλάους με τρία γκολ (74', 78' και 81') ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και έστειλε μήνυμα στον Στέφενς για το αν πρέπει να μένει στον πάγκο, ενώ στο 90' ο Κατσικάς με κεφαλιά έγραψε το τελικό 6-0.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags