Facebook Pixel Μήπως κάποιοι θέλουν να μπερδέψουν τον Σαββίδη;
| 2013-07-30 13:15:00

Μήπως κάποιοι θέλουν να μπερδέψουν τον Σαββίδη;

Μήπως κάποιοι θέλουν να μπερδέψουν τον Σαββίδη;

Με μια στιγμή εντελώς άκαιρη και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει στρέψει την προσοχή του στον αποψινό κρίσιμο αγώνα με τη Μέταλιστ, μία παράγραφος ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ αποτελεί ξεφωνητό και απειλή για τον δήμο Θέρμης... Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Σε ό,τι αφορά την καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου στην περιοχή.

Κάποιοι το χαρακτήρισαν πως δεν είναι απειλή αλλά μοχλός πίεσης για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την κατασκευή του έργου. Ο ΠΑΟΚ υποστήριξε χθες ότι «η περιοχή της Θέρμης είναι στο προσκήνιο ως υποψήφια για την οικοδόμηση εγκαταστάσεων αντίστοιχων με τις φιλοδοξίες και το πλάνο ανάπτυξης του συλλόγου. Ωστόσο, η κατάσταση για διάφορους λόγους, αντικειμενικούς και υποκειμενικούς, παραμένει σχεδόν στάσιμη.

Ο ΠΑΟΚ καταβάλλει κάθε προσπάθεια και ελπίζει να βοηθήσουν πιο εποικοδομητικά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές και οι αρμόδιοι φορείς, προκειμένου να δοθούν τάχιστα λύσεις και απαντήσεις στα προβλήματα, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα η εκτέλεση του έργου οικοδόμησης του προπονητικού κέντρου. Στην περίπτωση που δεν υπάρξουν εξελίξεις, θα πρέπει τις προσεχείς εβδομάδες να επανεξετάσουμε τις εναλλακτικές μας λύσεις».

Η πίεση του Στέφενς

Η ανακοίνωση και η πίεση που άσκησε ο ΠΑΟΚ ίσως έχει να κάνουν και με την πίεση που ασκεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χούουμπ Στέφενς που βλέπει ότι οι εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσήμβρια είναι απολύτως ακατάλληλες και δεν έχει χώρο για να γυμνάσει την ομάδα.

Αμεση απάντηση

Η απάντηση του δημάρχου Θέρμης Θ. Παπαδόπουλου ήταν αμεση: «Κοινός μας στόχος είναι να γίνει η επένδυση. Είμαστε σε συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα και υπάρχει όντως στασιμότητα. Η διαδικασία παραχώρησης του χώρου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ γίνεται μέσω δημόσιου διαγωνισμού. Ο δήμος βάζει απλώς τις προδιαγραφές που απαιτεί το συμφέρον της κοινωνίας, ώστε και η επένδυση να γίνει και να επωφεληθούν οι πολίτες, και μιλάω για κάποιες κατασκευές που ζητήσαμε να γίνουν για λογαριασμό των πολιτών, καθώς και για να εξασφαλιστούν θέσεις εργασίας για τους δημότες μας. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές ό,τι ζητήσαμε».

Ποιους φωτογραφίζει;

Και αυτά που είπε στο ράδιο Μετρόπολις ο δήμαρχος Θέρμης δεν τα είπε τυχαία. Aφησε αιχμές για την επιτροπή συζήτησης και διαπραγμάτευσης που έχει ορίσει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και την οποία αποτελούν οι Μαυροφρύδης, Γκοντσάρεβα (κυρίως) και Θ. Ζαγοράκης (έχει τιμητικό χαρακτήρα η συμμετοχή του). Και η στήλη είχε αποκαλύψει ότι υπήρχαν αδυναμίες στον τρόπο.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags