Facebook Pixel Θα κουνήσει σεντόνι ο ΠΑΟΚ!
| 2013-08-03 17:06:00

Θα κουνήσει σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Θα κουνήσει σεντόνι ο ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε με 2-0 από τη Μέταλιστ στην Τούμπα, όμως το φαβορί για τα play off του Champions League είναι ο Δικέφαλος! 

Και αυτό χωρίς να νικήσει στην Ουκρανία, καθώς η αντίπαλός του κινδυνεύει με τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, αφού κατηγορείται για ένα... περίεργο παλιότερο παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του σε ουκρανικά Μέσα, ο δικηγόρος της ομάδας Ντμίτρι Κορόμπκο αρχικά τόνισε: «Το επόμενο Σάββατο θα μπορέσουμε να σας πούμε περισσότερα, πάντως η UEFA μπορεί να τιμωρήσει την ομάδα. Το σενάριο αποκλεισμού της Μέταλιστ από την Ευρώπη είναι πιθανό, είναι δύσκολο να πω βέβαια πώς θα συμπεριφερθεί η UEFA. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έχει την δυνατότητα μέσα σε 30 μέρες να προσφύγει κατά της απόφασης στο CAS. Μπορεί να ζητήσει να μην εκτελεστεί η απόφαση. Αν το CAS όμως αναστείλει το δικαστήριο, η UEFA είναι αναγκασμένη να εκτελέσει την απόφαση»

Αξίζει να σημειωθεί πως η ουκρανική ιστοσελίδα fanat.ua σε σημερινό της δημοσίευμα σημειώνει πως η απόφαση της UEFA θα ανακοινωθεί σύντομα και το πιθανότερο είναι πως αυτή η απόφαση θα είναι καταδικαστική για την Μέταλιστ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags