Facebook Pixel Με 300 Απολλωνιστές!
| 2013-08-27 22:51:00

Με 300 Απολλωνιστές!

Με 300 Απολλωνιστές!

Μετά τα Γιάννενα ο Απόλλωνας δίνει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς αυτή την φορά στην Τρίπολη με τον Αστέρα και όπως ενημέρωσε η «ελαφρά ταξιαρχία» θα πάρει 300 εισιτήρια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η πρεμιέρα στην Σούπερ Λίγκα ήταν ιδανική για τον Απόλλωνα ο οποίος κέρδισε τον Άρη μ3 2-1. Την δεύτερη αγωνιστική η... ελαφρά ταξιαρχία ηττήθηκε στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ με 2-0 και πλέον η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική και το νέο εκτός έδρας ματς, αυτή την φορά με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στο ματς αυτό όπως αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, οι «κυανόλευκοι» δεν θα είναι μόνοι τους, καθώς θα πάρουν 300 εισιτήρια για την Θύρα 4. Η ΠΑΕ Απόλλων εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013, στις 19:15, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Στη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκε να παραχωρηθούν 300 εισιτήρια με τιμή 15 ευρώ, στη Θύρα 4 του γηπέδου για τις ανάγκες των φιλάθλων της ομάδας μας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά, από αύριο Τετάρτη από τα γραφεία της ΠΑΕ, από τις 10:00 έως τις 16:00».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags