Facebook Pixel Η στενοχώρια κι η αμφιβολία για τον Φέτφα…
| 2013-09-04 14:08:00

Η στενοχώρια κι η αμφιβολία για τον Φέτφα…

Η στενοχώρια κι η αμφιβολία για τον Φέτφα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει την αποχώρηση του Φετφατζίδη από τον Ολυμπιακό.

*** Έτσι όπως λειτουργεί την σήμερον ημέρα το ποδόσφαιρο, δεν χωράνε πολλοί πολλοί συναισθηματισμοί.

*** Ο Φετφατζίδης ήταν προϊόν της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μοναδικό ενεργό στο ρόστερ της ομάδας. Ως εκ τούτου, η πώλησή του, σου φαίνεται λίγο…«κάπως». Όμως, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, με τους ρυθμούς που κινείται πλέον το ποδόσφαιρο.

*** Η δική μου στενοχώρια για την αποχώρηση του Φέτφα έχει να κάνει με άλλο πράγμα: με το ότι ο Ολυμπιακός αυτά τα σχεδόν 4 χρόνια στα οποία αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα ο κοντός, δεν πήρε από αυτόν τα πράγματα που έπρεπε και μπορούσε να πάρει, έστω κι αν δεν έφταιγε περισσότερο ο ίδιος ο σύλλογος.

*** Θα έλεγα ότι πήρε ο Ολυμπιακός από το Φετφατζίδη τα περισσότερα πράγματα τώρα, στο τέλος! Δηλαδή, αυτό το εντυπωσιακό ποσό των 4 εκ. Ευρώ, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εξτρά ποσού σε περίπτωση μεταπώλησης.

*** Φυσικά η ευθύνη δεν ήταν μόνο του Ολυμπιακού και δη των εκάστοτε προπονητών. Είναι και του ίδιου του Φετφατζίδη-ίσως και μεγαλύτερη. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει.

*** Ο αριστεροπόδαρος άσος ποτέ δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ως βασικός παίκτης. Και το χειρότερο. Κάθε χρόνο έπαιζε και λιγότερο ως βασικός!!!

*** Το 2010-11 ήταν 10 φορές στην αρχική ενδεκάδα σε επίπεδο πρωταθλήματος.

*** Το 2011-12 ήταν 9 φορές.

*** Το 2012-13 ήταν 4 φορές…

*** Θα μας μείνουν από το Φέτφα εκείνο το χρυσό γκολ στη Μασσαλία, ορισμένες πραγματικά εντυπωσιακές γκολάρες στην Ελλάδα (αλλά όλες σε παιχνίδια χωρίς ιδιαίτερη σημασία) και κάποια μαγικά του «Έλληνα Μέσι».

*** Νομίζω ότι είναι λίγα, πολύ λίγα αυτά, σε σχέση με την αξία του.

*** Εκεί είναι η δική μου στενοχώρια, όχι στην πώληση του Φέτφα αυτή καθ΄ εαυτή, αλλά στο ότι δεν εισέπραξε ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια όσα οφέλη έπρεπε να εισπράξει από αυτόν, επαναλαμβάνω με μεγάλη ευθύνη και του ίδιου.

*** Και το πιο… επώδυνο είναι ότι δυστυχώς αμφιβάλλεις πολύ και για το τι θα έπαιρνες σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Φέτφα, ακόμη κι αν έμενε…

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags