Facebook Pixel Η ατάκα του Στέφενς στον Τεβεκέλη!
| 2013-09-15 10:15:00

Η ατάκα του Στέφενς στον Τεβεκέλη!

Η ατάκα του Στέφενς στον Τεβεκέλη!

Τα είχε "πάρει" με τον Αρετόπουλο ο Ολλανδός. 

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ στη Βέροια, ο Χουμπ Στέφενς ξέκοψε κάθε διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου για ερωτήσεις σχετικά με τη διαιτησία. "Μετά τον αγώνα δεν σχολιάζω ποτέ τους διαιτητές. Να το ξέρετε...", τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν ήθελε να εκφράσει δημόσια τον εκνευρισμό του για τα σφυρίγματα του Αλέξανδρου Αρετόπουλου, λίγο νωρίτερα. Πάντως, ο 60χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ φρόντισε να δείξει τη δυσφορία του προς τον Μάλαμα Τεβεκέλη, σύμβουλο για θέματα διαιτησίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που καθόταν μαζί με τους Βρύζα, Τσιστιακόφ, στο μπουθ που τους είχε παραχωρήσει η ΠΑΕ Βέροια. Τόσο μετά την κίτρινη που δέχθηκε ο Χακόμπο στην κοκορομαχία του με τον Μρντάκοβιτς στο πρώτο ημίχρονο, όσο και σε μία παρόμοια φάση στο δεύτερο μέρος,

O Ολλανδός τεχνικός έκανε χαρακτηριστική κίνηση προς τον Τεβεκέλη, ρωτώντας "τα είδες;". Οι δυο τους είχαν και συνομιλία μετά τον αγώνα. Οι τέσσερις κίτρινες κάρτες που δέχθηκαν οι Χακόμπο, Τζιόλης, Κατσουράνης, Λούκας ήταν ένα από τα βασικά ζητήματα στα πηγαδάκια των διοικούντων του "Δικεφάλου", μετά τη λήξη του αγώνα.

Πηγή: olapaok.gr  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags