Facebook Pixel "Οι οπαδοί της Τζένοα με έχουν εντυπωσιάσει"
| 2013-09-18 18:11:00

"Οι οπαδοί της Τζένοα με έχουν εντυπωσιάσει"

"Οι οπαδοί της Τζένοα με έχουν εντυπωσιάσει"

Ο Γιάννης Φετφατζίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Τζένοα για τη νέα του ομάδα, την πόλη της Γένοβας ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το κοινό της ομάδας!

"Θα σας πω την αλήθεια, δεν έχω επισκεφτεί την πόλη. Ζω σ' ένα ξενοδοχείο και ψάχνω για σπίτι. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, ο οποίος με έχει προσεγγίσει φιλικά. Έχω προσέξει ότι στη Γένοβα παρακολουθούν πολύ ποδόσφαιρο. Το γήπεδο είναι πανέμορφο και οι εγκαταστάσεις τέλειες.

Και πιστεύω ότι δουλεύοντας καλά έχουμε δυνατότητες για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, ξέροντας βέβαια ότι υπάρχει και ο αντίπαλος. Τι κοινό. Και στην Ελλάδα βέβαια οι οπαδοί δεν αστειεύονται όσον αφορά στο πάθος τους, αλλά οι οπαδοί της Τζένοα με έχουν εντυπωσιάσει".

Όσον αφορά στις διαφορές στην προπόνηση είπε: "Έχω παρατηρήσει κάποιες διαφορές, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς, κάνουμε απλές προπονήσεις. Δεν ξέρω για παράδειγμα πως είναι οι διπλές προπονήσεις. Στην Ελλάδα αυτό είναι στην κρίση των προπονητών. Φαίνεται πως οι προπονήσεις εδώ έχουν πολύ μπάλα. Κάνουμε διάφορα πράγματα, έχει πλάκα, αλλά δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags