Facebook Pixel Βάζει φωτιές το καμένο βαν!
| 2013-09-22 00:03:00

Βάζει φωτιές το καμένο βαν!

Βάζει φωτιές το καμένο βαν!

Οι μολότοφ στο συνεργείο της Nova έξω από την Λεωφόρο, φούντωσαν την κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Τι λέει το συνδρομητικό και τι ο ΠΑΟ. Μώραλης: «Αν δεν το λύσουμε, σπίτια μας».

Τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου και η επίθεση στο βαν της Nova, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ, έφεραν ξανά στην επικαιρότητα την... κόντρα του συνδρομητικού καναλιού με την «πράσινη» ΠΑΕ.

«Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»

Οι άνθρωποι της
Nova στην βραδινή εκπομπή του Σαββάτου ανέφεραν πως με την ρήξη μολότοφ κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές και χαρακτήρισαν τον Γιάννη Αλαφούζο «ηθικό αυτουργό».

«Η επίθεση αυτή έχει ηθικό αυτουργό, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Γιάννη Αλαφούζο, που έχει στοχοποιήσει το κανάλι μας τόσο καιρό με διάφορες ασάφειες. Το ποδόσφαιρο για εμάς είναι ψυχαγωγία και όχι όπως το βλέπει ο κ. Αλαφούζος. Πρέπει να καταλάβει πως είναι πρόεδρος ενός τεράστιου συλλόγου και οπλίζει το χέρι με αυτά που κάνει. Με τέτοιες ενέργειες τυφλώνει τον κόσμο και βάζει σε κίνδυνο ανθρώπους που πάνε στην δουλειά τους και να βγάλουν το... μεροκάματο.
Πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει μέριμνα, εμείς ενημερώνουμε πάντα την Super League, αυτοί λένε πως ενημερώνουν την αστυνομία, όμως όταν πρέπει αυτή δεν είναι ποτέ εκεί. Μόλις έγιναν όλα αυτά, η αντίδραση ήταν άμεση πρέπει να παραδεχτώ, αλλά το θέμα είναι να υπάρχει πρόληψη. Το μετά, θα μπορούσε να είναι και αργά...», είπε ο διευθυντή των καναλιών της Nova, Γιάννης Φουρνάρος.

 

«Αν δεν μπορούμε, σπίτια μας...»

Αμέσως μετά, βγήκε στην εκπομπή ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: Αναλυτικά επισήμανε: «Είναι θλιβερά αυτά τα πράγματα που άκουσα από τον Γιάννη Φουρνάρο, επικοινώνησα μαζί του μόλις το έμαθα. Είναι θλιβερά πράγματα και δεν πρέπει να γίνονται σε οποιοδήποτε γήπεδο σε ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους.

Η μεταφορά ευθυνών δεν αποδίδει και θα πρέπει ως Λίγκα να πάρουμε τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε σύμμαχο την αστυνομία. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να είχαν προβλεφθεί. Το καλό είναι πως θα θρηνήσαμε σήμερα θύματα, είχα πει πως αυτή η κόντρα ΣΚΑΪ-NOVA, έπρεπε να σταματήσει. Στην επόμενη συνεδρίαση θα πάρουμε μέτρα και να εξασφαλίσουμε τους ανθρώπους που πάνε να κάνουν την δουλειά τους και ένα κανάλι που χρηματοδοτεί όλες τις ομάδες.

Θα πρέπει να προστατέψουμε ζωές ή αλλιώς να πάμε όλοι σπίτια μας. Θα σκύψουμε από πάνω και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να δει αλλιώς τα πράγματα. Δεν έχω πλήρη εικόνα και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε όλοι να βρούμε λύση και αν δεν την βρούμε να πάμε σπίτια μας». 


Η απάντηση του Παναθηναϊκού

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του Παναθηναϊκού μέσω ανακοίνωσης: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags