Facebook Pixel «Χαρούμενος που είμαι ζωντανός σήμερα...»
| 2013-09-22 16:50:00

«Χαρούμενος που είμαι ζωντανός σήμερα...»

«Χαρούμενος που είμαι ζωντανός σήμερα...»

Την αγανάκτηση του για τη χθεσινή επίθεση στο βαν της NOVA μετέφερε ο διευθυντής των αθλητικών καναλιών της NOVA, Γιάννης Φουρνάρος.

Ακολουθούν οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Φουρνάρου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

-για την χθεσινή επίθεση στo βαν της NOVA:

«Θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου που είμαι ζωντανός σήμερα και σε θέση να μιλάω. Έχουν γίνει πολλά στα γήπεδα. Ενάντια σε δημοσιογράφους αλλά και σε τεχνικούς. Αυτό που έγινε χθες δεν έχει ξαναγίνει. Η πόρτα του βαν ήταν ανοιχτή, πράγμα λογικό όπως καταλαβαίνετε μετά το τέλος ενός αγώνα.

Το να έρθει κάποιος και να ρίξει τη μολότοφ είναι γιατί θέλει να σε σκοτώσει. Και όταν την ίδια στιγμή κάποιος άλλος πετά άλλη μια απ’ έξω ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Θα μπορούσαμε να έχουμε μια νέα ΜΑΡΦΙΝ και να θρηνούμε θύματα σήμερα».

-Τι πρόκειται να κάνει η NOVA;

«Αυτά τα γεγονότα τα περιμέναμε λίγο πολύ. Είχαμε στείλει επιστολή πριν το παιχνίδι με τη Βέροια. Σε αυτή επισημαίναμε τον κίνδυνο και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα. Η ΝΟVΑ θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Δεν είναι το θέμα νομικά όμως μόνο τι θα γίνει. Περιμένω μια ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό για να καταδικάσει το γεγονός. Έχει μερίδιο σε αυτό η αστυνομία, η Σουπέρ Λίγκα και όχι μόνο οι ομάδες. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχουν γίνει και στο παρελθόν τέτοια γεγονότα αλλά πλέον χθες ξεπεράσαμε τα όρια».

-Πόσοι ήταν στο βαν:
«Ήμασταν 7 άτομα στο βαν, οι 6 τεχνικοί, ο ένας εκ των οποίων πρόλαβε να πετάξει τη μολότοφ έξω. Είναι θέμα τύχης που δεν έσκασε νωρίτερα η μολότοφ. Οι άνθρωποι είναι έξαλλοι και το καταλαβαίνετε. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι σήμερα στο Αγρίνιο. Κάθε Σαββατοκύριακο έχουμε 14 παραγωγές.

Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Και ο άλλος να έχει στο νου του ότι "πάω να διασκεδάσω σε ένα παιχνίδι ποδόσφαιρου", αλλά και για τον άλλο τον τεχνικό να μην είναι βάρος. Πλέον δεν πάει άλλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags