Facebook Pixel Διακοπές και τελικώς αναβολή για 23/10 στη δίκη Ψωμιάδη
| 2013-10-16 18:17:00

Διακοπές και τελικώς αναβολή για 23/10 στη δίκη Ψωμιάδη

Διακοπές και τελικώς αναβολή για 23/10 στη δίκη Ψωμιάδη

Μετά από πέντε ώρες και τρείς διακοπές το δικαστήριο αποφάσισε νέα διακοπή στη δικαστική διαμάχη του Μάκη Ψωμιάδη με την ΑΕΚ για τις 23 Οκτωβρίου. Το παράδοξο είναι ότι την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένη και η δίκη για τα στημένα παιχνίδια, στην οποία επίσης είναι κατηγορούμενος ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, με τον πρόεδρο να τονίζει χαρακτηριστικά ότι «θα υπάρξει συνεννόηση».

Αναφορικά με τη δίκη, ολα ξεκίνησαν όταν οι συνήγοροι του Ψωμιάδη ζήτησαν να παρέμβει ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Γιάννης Αδαμόπουλος, προκειμένου να πιστοποιήσει ότι δεν δίνει άδεια στους δικηγόρους για να συνεχιστεί η δίκη.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε με τον εισαγγελέα να προτείνει διακοπή 15 ημερών κάτι που ανάγκασε την έδρα να αποσυρθεί για να αποφασίσει.

Μετά από μιάμιση ώρα ξεκίνησε εκ νέου η εκδίκαση, αλλά αυτή την φορά μπήκαν στην αίθουσα τρεις νέοι δικηγόροι για να αντικαταστήσουν τους δικηγόρους του Ψωμιάδη, οι οποίοι απείχαν! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Μάκης Ψωμιάδης να πάρει το λόγο.

«Σεβαστείτε επιτέλους την κατάστασή μας. Δεν είναι δυνατόν να φέρνετε για δικηγόρους μας κάποιους διαδρομιστές να μας πάνε φυλακή. Σεβαστείτε μας. Πρέπει να μας ρωτήσετε κι εμάς αν τους δεχόμαστε για δικηγόρους» δήλωσε ο «Big Mac» και η έδρα αναγκάστηκε να διακόψει για δεύτερη φορά αφού θα έπρεπε να βρεθεί ένας ακόμα δικηγόρος για να είναι τέσσερις, όσοι και οι κατηγορούμενοι.

Αφού πέρασε άλλη μία ώρα η δίκη ξεκίνησε ξανά αλλά χωρίς να λείπει η ένταση, αφού το δικαστήριο όρισε τέσσερις νέους δικηγόρους με τους τέσσερις κατηγορούμενους να απαντούν αρνητικά!

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τον Μάκη Ψωμιάδη να ζητάει νέα αναβολή από το δικαστήριο, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν σας έχω ζητήσει τίποτα μέχρι τώρα. Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι κάθε μέρα στα δικαστήρια. Σας ζητώ μια χάρη. Σας παρακαλώ να δώσετε έναν μήνα αναβολή προκειμένου να μπορούν να μας υπερασπιστούν οι δικηγόροι μας. Αυτοί που έχουμε επιλέξει και που ξέρουν την υπόθεση. Σας παρακαλώ πολύ να σεβαστείτε το δικαίωμά μας να έχουμε τους δικηγόρους μας.»

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags