Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ είναι γνωστό και ξεκάθαρο ότι ασχολείται περισσότερο (ή σχεδόν αποκλειστικά) με θέματα του Ιβάν Σαββίδη και το τελευταίο διάστημα έχει αφοσιωθεί στο αθλητικό κέντρο.

Ο Ζαγοράκης αντιλαμβάνεται πλήρως τον εκνευρισμό του Σαββίδη, ο οποίος θέλει να επενδύσει 25 εκατομμύρια για να κατασκευάσει αθλητικό κέντρο μαζί με κέντρο αποκατάστασης, αλλά η ελληνική γραφειοκρατία τον εμποδίζει ή τον καθυστερεί συνεχώς, χωρίς όμως να προκύπτει, ουσιαστικό πρόβλημα. Απλά ότι μπορεί να γίνει σε… δύο μέρες, δρομολογείται σε μία εβδομάδα και περισσότερο.

Όπως είναι γνωστό το θέμα βρίσκεται στην γενική γραμματεία αποκεντρωμένης διοίκησης, που κατά κάποιο τρόπο ελέγχει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν και από τον Δήμο Θέρμης. Ο Ζαγοράκης είναι αποφασισμένος να πιέζει και να «ενοχλεί» ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους παράγοντες της περιφέρειας, μέχρι επιτέλους να διενεργηθεί ο διαγωνισμός που θα ανοίξει τον δρόμο για το έργο.

Όλοι στον ΠΑΟΚ (και ο Σαββίδης) εκτιμούν ότι εφόσον γίνει σύντομα η αρχή, σε ένα χρόνο η ομάδα του Δικεφάλου θα χρησιμοποιεί τις νέες εγκαταστάσεις του μεγαλομετόχου, έστω και αν τα έργα στους γύρω χώρους θα συνεχίζονται.

Το ίδιο απλά ΔΕΝ είναι τα πράγματα για την Τούμπα και την ανακατασκευή της, έργο που επίσης έχει αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος, έργο όμως που θα καθυστερήσει περισσότερο.

Πηγή: paok24.com