Έπεσε το αήττητο του Λεωφόρου έπειτα από έντεκα χρόνια και ο Πανθρακικός παρέμεινε αήττητος κόντρα στον ΠΑΟ. Χίλια μπράβο στην ομάδα του Μάντζιου, που δεν κόλλησαν μετά την ισοφάριση, αλλά βρήκαν την ψυχή να βάλουν δεύτερο γκολ και να εκπορθήσουν το «πράσινο» κάστρο. Κακή βραδιά για όλη την άμυνα του «τριφυλλιού» και τον τερματοφύλακά του. Πολλά λάθη και μάλιστα επαναλαμβανόμενα.

O Ολυμπιακός εξακολουθεί να χάνει το πρώτο ημίχρονο. Φλύαρος και άνευρος αναγκάζεται να πιεσθεί στο δεύτερο για να πάρει ή να σφραγίσει τη νίκη. Στο Αγρίνιο δεν τα κατάφερε. Στα άλλα επτά ματς ή καθάρισε ή πήρε το τρίποντο. Τέλος καλό όλα καλά, λένε. Κάποια στιγμή όμως θα στραβώσει. Όταν τρέχεις συνέχεια, θα έρθει και η στιγμή που δεν θα φτάσεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα αποτελεσματικός στην Τούμπα. Έχει βρει τον τρόπο για να εξαφανίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ο Αστέρας είναι φάντασμα. Άλλη εντελώς ομάδα σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Αλλού πατάει κι αλλού βρίσκεται.

H Ξάνθη ξύπνησε για τα καλά. Τρία με ανατροπή στον Απόλλωνα, πέντε στην Καλλονή. Εκεί που σκόραρε αραιά και πού, τώρα έγινε πολυβόλο. Ο «Τάνο» Σολάρι δίνει αυτό που έλειπε. Βλέπει το γκολ όταν οι άλλοι δεν μπορούν καν να πατήσουν περιοχή.

Η Βέροια πάει να γίνει πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Μια χαρά ξεκίνημα και μετά εξαφάνιση. Ο ένας προπονητής διαδέχεται τον άλλο και οι παίκτες δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Να δούμε ποιος θα έρθει τώρα να αναλάβει την ομάδα της Ημαθίας. Μέχρι να φύγει κι αυτός.

Ο Άρης βρήκε στο πρόσωπο του Ουντότζι τον ηγέτη που δεν είχε. Ναι μεν ο Τάτος είναι ο μαέστρος, αλλά ο Αφρικανός με τα γκολ του βγάζει τους «κίτρινους» από το τέλμα. Βάλτε στην εξίσωση και τον Μιλίνκοβιτς και όλα γίνονται καλύτερα.

Ο Απόλλωνας έφαγε πάλι γκολ. Η μοναδική ομάδα που έχει παραβιαστεί η εστία της σε όλες τις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας έως τώρα είναι. Πάλι καλά που δεν έχασε κιόλας από τον Παναιτωλικό.

Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα. Προπονητή άλλαξε, παίκτες έχει πάρει, κόσμο έχει, διοίκηση να στηρίζει, αλλά νίκη δεν σταυρώνει. Έκτη ισοπαλία σε οκτώ ματς. Μόνο με «Χ» δεν χαμογελάς.

Ο Εργοτέλης συνεχίζει να εκπλήσσει. Χαμένο τον είχαν όλοι, αλλά παρά τις απουσίες «μούδιασε» και το «Γεντί Κουλέ». Φουλ για πεντάδα πάει ο «Εργοτέλειος». Γιατί όχι; Οι άλλοι καλύτεροι είναι;

Για την ακρίβεια υπάρχει ένας που φαίνεται καλύτερος, αλλά στη βαθμολογία ισοβαθμεί με τους Κρητικούς. Για τον Ατρόμητο μιλάμε που καθάρισε για πλάκα τον Λεβαδειακό και θέλει φέτος να γίνει η τρίτη δύναμη στη χώρα. Την ομάδα την έχει. Ισορροπία και διάρκεια χρειάζεται.

Πηγή: SportDay

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr