Facebook Pixel «Τι ήταν καλό σήμερα;»
| 2013-11-02 21:18:00

«Τι ήταν καλό σήμερα;»

«Τι ήταν καλό σήμερα;»

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη, αλλά προβληματισμένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στις απουσίες των Τζιόλη και Αθανασιάδη.


Το αρχικό του σχόλιο: "Είμαστε μία τυχερή ομάδα. Όταν παίζεις άσχημα και κερδίζεις πρέπει να νιώθεις ικανοποίηση"

Αν ο ΠΑΟΚ δείχνει χαρακτήρα νικητή: " Μπορείτε να το καταλάβετε αυτό από τους πανηγυρισμούς εκείνων που έπαιζαν, αλλά και εκείνων που ήταν στον πάγκο. Αυτό είναι καλό σημάδι. Αλλά εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα". 

Για το τι πήγε άσχημα σήμερα: "Τι ήταν καλό σήμερα; Δεν μπορείς πάντα να είσαι τυχερός. Μας έλειπαν και δύο ποδοσφαιριστές βέβαια, οι Τζιόλης και Κλάους και ήταν εμφανής η απουσία τους".

Αν άλλη ομάδα του στο παρελθόν είχε τόσα πολλά γκολ από στημένες φάσεις: "Πάντα δουλεύω πολύ στις στημένες φάσεις. Για τον Βούκιτς γνωρίζουμε ότι είναι καλός στις εκτελέσεις φάσουλ. Έκανε ένα πάρα πολύ καλό χτύπημα, ενώ στο ημίχρονο έκανε προπόνηση στις εκτελέσεις". 

Αν εξηγεί τη μεταμόρφωση από την καλή εμφάνιση της Κομοτηνής, στην κακή εμφάνιση σήμερα: "Μας έλειπαν ποδοσφαιριστές, έπρεπε να κάνουμε αλλαγές, ενώ χάσαμε και τον Βίτορ. Δεν ήταν καλή η μέρα μας, αλλά όταν μπορούμε να κερδίζουμε σε μία τόσο κακή μέρα, πρέπει να νιώθουμε ικανοποιημένοι. Επίσης αλλάξαμε το σύστημά μας εξαιτίας της καλής εικόνας του Κατσικά στο προηγούμενο ματς. Θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει ο Κατσικάς και να πάει ο Κατσουράνης στο κέντρο".

Αν το ευρωπαϊκό ματς που μεσολαβεί κάνει καλό ή κακό ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: " Σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Το ματς της Πέμπτης είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, και επειδή είναι το αμέσως επόμενο αυτόματα είναι και το πιο σημαντικό για εμάς". 

Για την καλή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα: "Είμαστε ικανοποιημένοι επειδή είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Αυτά είναι παρελθόν, εμάς πρέπει να μας απασχολεί το αύριο και όχι το χθες".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags