Facebook Pixel «Είμαι πολύ απογοητευμένος...»
| 2013-11-08 01:34:00

«Είμαι πολύ απογοητευμένος...»

«Είμαι πολύ απογοητευμένος...»

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Χάιφα, ωστόσο τόνισε πως πρώτα θα πει τα παράπονά του στους παίκτες του και μετά στην κάμερα...

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτό που είδα. Δεν ήταν αυτό που ήθελα να δω, δεν ήταν αυτό που έλπιζα να κάνουμε στον αγώνα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι, δεν μπορώ να διαχωρίσω τα ημίχρονα. Δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι», τόνισε μιλώντας στην NOVA.

Και πρόσθεσε: «Για μένα υπάρχει απογοήτευση. Σήμερα έπρεπε να έρθουμε εδώ να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Όμως πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ' ό,τι παίξαμε σήμερα».

Όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισε: «Θα μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι, πρώτα θα δούμε αυτό το ματς και μετά θα κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Για μένα πρώτα πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου γι' αυτό που είδα σήμερα».

Την απογοήτευσή του την επανέλαβε μιλώντας και στον ΑΝΤ1: «Είμαι απογοητευμένος. Δεν είμαι εκνευρισμένος, αλλά απογοητευμένος από τον τρόπο που παίξαμε σήμερα. Δεν ήμασταν καλοί. Είναι πολλά πράγματα που θα μπορούσα να πω, αλλά θέλω να τα πω πρώτα στους παίκτες μου και μετά στην κάμερα. Αν σκέφτονταν τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, τότε δεν άκουγαν αυτά που τους έλεγα εγώ».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags