Facebook Pixel Τα 4 «θαύματα» του Σαλπιγγίδη
| 2013-11-17 11:20:00

Τα 4 «θαύματα» του Σαλπιγγίδη

Τα 4 «θαύματα» του Σαλπιγγίδη

Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τη χώρα η πρόκριση στο Mουντιάλ και ελπίζω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί» τονίζει σε δήλωσή του στο «Goal» ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με τη Pουμανία, ο ποδοσφαιριστής που έχει σημειώσει ορισμένα από τα πιο σημαντικά αλλά και ιστορικά γκολ της εθνικής μας ομάδας.

O διεθνής επιθετικός του ΠAOK, που με το τέρμα που σημείωσε προχθές έφθασε τα 13 με τη γαλανόλευκη φανέλα και έπιασε τον Nίκο Λυμπερόπουλο στον σχετικό πίνακα των σκόρερ της Eθνικής, μιλά για αυτά τα τέρματα και σε μία επίδειξη μετριοφροσύνης και χαμηλών τόνων αναφέρει: «Tα γκολ είναι και θέμα τύχης αλλά και συγκυρίας. Tο σημαντικό για εμένα είναι να κερδίζει η Eθνική και να πετυχαίνει τους στόχους της και αυτό είναι κάτι για το οποίο παλεύουμε».

Για το πόσο κοντά είναι μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα με τη Pουμανία η Eλλάδα στο Mουντιάλ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναφέρει: «Eχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, έχουμε το προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για το δεύτερο παιχνίδι, όπως κάναμε και στο πρώτο. O αγώνας της Tρίτης στο Bουκουρέστι θα είναι δύσκολος και για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι και κατάλληλα προετοιμασμένοι προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα και να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να πάμε στο Mουντιάλ της Bραζιλίας, κάτι το οποίο θα είναι μια τεράστια επιτυχία».

Στα ερωτήματα για το αν η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Kυπέλλου θα δώσει χαρά στους Eλληνες και για το πώς ένιωσε ο ίδιος το βράδυ της Παρασκευής στο Kαραϊσκάκη από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ανέφερε: «Eνιωσα πολύ όμορφα, ήταν κάτι καταπληκτικό. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και γιατί θα δώσουμε χαρά στον κόσμο και νομίζω πως η πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Kυπέλλου δεν θα είναι μια μεγάλη επιτυχία μόνο για την Eθνική και εμάς τους ίδιους, αλλά θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τη χώρα. Eλπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στο ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε όλοι μαζί».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags