Facebook Pixel Ο απίστευτος Ρονάλντο πάει Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-20 00:37:00

Ο απίστευτος Ρονάλντο πάει Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο απίστευτος Ρονάλντο πάει Μουντιάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να απαντά στα δύο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Πορτογαλία νίκησε 3-2 στη Σουηδία και πάει Βραζιλία.

Μετά από ένα καταπληκτικό ματς, ο Κριστιάνο Ρονάλντο νίκησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ή αν θέλετε η Πορτογαλία την Σουηδία στην έδρα της με 3-2 και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τα πέντε γκολ να μπαίνουν όλα στο δεύτερο μέρος και την διακύμανση του σκορ να είναι 0-1, 1-1, 2-1, 2-2 και 2-3!
 

Μετά λοιπόν από ένα... σχεδόν βαρετό πρώτο ημίχρονο, όπου η Πορτογαλία ήταν εμφανώς ανώτερη, ακολούθησε ένα συναρπαστικό δεύτερο 45λεπτο. Όλα ξεκίνησαν στο 50', όταν ο Ρονάλντο έφυγε καταπληκτικά στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο τελείωμα έκανε το 0-1.

Το γκολ αυτό όμως «ξύπνησε» τον Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος με κεφαλιά στο 68' έκανε το 1-1 και με απευθείας φάουλ το 2-1 στο 72'! Και εκεί που όλοι πίστευαν πως απόψε θα ήταν η βραδιά του Σουηδού στράικερ, επανήλθε ο Κριστιάνο ο οποίος με δύο υπέροχα γκολ στο 77' και στο 79' καθάρισε την πρόκριση και έστειλε την χώρα του στο Μουντιάλ!

 









Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags