Facebook Pixel «Υπήρξε αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης»
| 2013-11-22 18:51:00

«Υπήρξε αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης»

 «Υπήρξε αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης»

Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για το «ύποπτο» Βέροια - ΠΑΣ και αποκάλυψε ότι παίχτηκαν πολλά χρήματα να μπει 5ο γκολ που,  όμως, δεν μπήκε.

Για το θέμα του αγώνα Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα που η ΟΥΕΦΑ υπέδειξε ως ύποπτο για χειραγώγηση μίλησε στο MEGA, o Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής και αποκάλυψε λεπτομέρειες.

«Απλά αναφέρεται ότι πιθανά υπήρξε αποτυχημένη προσπάθεια χειραγώγησης. Στο ημίχρονο του αγώνα, που το αποτέλεσμα ήταν 2-2 παίχτηκαν πάρα πολλά λεφτά στο live στοίχημα ότι θα μπει και πέμπτο γκολ, όμως δεν μπήκε, άρα... Είναι μια εταιρία που κοιτά τι λεφτά παίζονται σε κάποια παιχνίδια και όταν παιχτούν πολλά, ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει. Επαναλαμβάνω όμως ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίχτηκαν πολλά λεφτά ότι θα μπει και πέμπτο γκολ.»

Οπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, το είδε το παιχνίδι και έχει ιδία άποψη. «'Εβλεπα το παιχνίδι και στο 93' ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε μια φανταστική απόκρουση που όλοι φώναζαν "γκολ". Αυτά σε χειραγωγημένα παιχνίδια γίνονται ; Φυσικά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε τον φάκελο εκεί που έπρεπε, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα. Ακολουθήσαμε όπως πάντα τη γνωστή διαδικασία: 'Ηρθε από την ΟΥΕΦΑ, το στείλαμε αμέσως στον Εισαγγελέα, το Υπουργείο και τη Σουπερλίγκα.»
 
Toν σχετικό φάκελο έχει ήδη στείλει η ΕΠΟ στον αρμόδιο εισαγγελέα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags