Άνω – κάτω έγινε ο ΠΑΟΚ, μόλις δύο ημέρες πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Όλα ξεκίνησαν από τον Χακόμπο και τα... ισπανικά που είπε στον γυμναστή της ομάδας στην προπόνηση, συνεχίστηκαν με την τιμωρία του Ισπανού από τον Χουμπ Στέφενς και το «πάγωμα» του μέχρι την Δευτέρα και ολοκληρώθηκαν με τα... καψώνια του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, μάλλον ενοχλημένος ακόμα από την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό, αλλά και σίγουρα προβληματισμένος από τα τελευταία περιστατικά στην ομάδα, βρήκε ως ιδανική ευκαιρία το περιστατικό με τον Χακόμπο και αποφάσισε να... δώσει ένα μάθημα σε όλους τους παίκτες της ομάδας και να τους εξηγήσει πως αυτός είναι το αφεντικό.

Ο Σαββίδης λοιπόν, μετά την προπόνηση και αφού οι ποδοσφαιριστές είχαν φύγει, τους ζήτησε να γυρίσουν πίσω σε μισή ώρα για να τους μιλήσει μέσω Skype! Οι περισσότεροι μάλιστα, όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», σηκώθηκαν από το τραπέζι που έτρωγαν για να μην αργήσουν και θυμώσει το αφεντικό που ήδη είχε πάρει...ανάποδες.

Έτσι, λοιπόν, γευμάτισαν στην Τούμπα αφού είχε προηγηθεί η πρωινή προπόνηση στην Μεσημβρία και μετά περίμεναν να ...συνδεθεί στο Skype ο Σαββίδης. Περίμεναν, περίμεναν, αλλά τίποτα. Πουθενά ο Ιβάν, ο οποίος μετά από δύο ώρες περίπου τους ζήτησε να αποχωρήσουν για να μιλήσει μόνο με τους αρχηγούς.

Η εντολή του... διαταγή. Οι παίκτες έκαναν μία βόλτα και αποχώρησαν, αφήνοντας πίσω τους Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Αυτοί λοιπόν περίμεναν άλλες 2.5 ώρες (σύνολο 4.5) για να ενημερωθούν τελικά από τους Τσιτσιακόφ και Βρύζα, πως ο Σαββίδης λόγω έκτακτων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να τους μιλήσει...

Είναι αυτά... ρώσικα γυμνάσια ή όχι;