Facebook Pixel Έχει δίκιο ο Στέφενς!
| 2013-11-23 10:20:00

Έχει δίκιο ο Στέφενς!

Έχει δίκιο ο Στέφενς!

Μετά από μεγάλη σκέψη για το τι έπρεπε να γραφθεί, καταλήγουμε ότι στο σχόλιό μας θα μπορούσε να μπει τίτλος: «Έχει δίκιο ο Στέφενς!» (Προσέξτε και τη φωτογραφία αυτή...)
 

Γράφει ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου. 

Πρώτα απ’ όλα ο ΠΑΟΚ δεν διαλύεται για να επικρατεί απογοήτευση. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά δυνατός απλά περνάει μία κρίση κατά την οποία -συμπτωματικά- κάποια γεγονότα συνέβησαν ταυτόχρονα. (Εκτιμήσεις κάνουμε και σαφώς δεν έχουμε το αλάθητο…)

Με τον Χακόμπο, εγώ που ποτέ δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, μετά από διάφορα γεγονότα, θεωρώ ότι αυτοί που εισηγήθηκαν (και στον Σαββίδη) την παραμονή του Ισπανού και την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, έκαναν ΛΑΘΟΣ. Σημαντικό λάθος για αθλητή τον οποίο γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του πέρυσι. (Ανάλογο δηλαδή με αυτό του Ολίσε).
Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει σε μία σωστή και οργανωμένη επαγγελματική ομάδα. Επειδή λοιπόν ο ΠΑΟΚ κάποτε θα γίνει τέτοια ομάδα (υπάρχει κανείς που υποστηρίζει ότι τώρα είναι;) αυτός ο αθλητής δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ. Η συμπεριφορά του απέναντι στους συμπαίκτες του (αρχικά) και όλους τους άλλους συνεργάτες, ήταν επανειλημμένα ανάρμοστη.

Ο Στέφενς έχει δίκιο λοιπόν αρχικά σε αυτή την υπόθεση. Τον έστειλε σήμερα από εκεί που ήρθε, γιατί σήμερα τα έβαλε με έναν γυμναστή ο οποίος –κατά την εκτίμησή του- σε μία άσκηση δεν έκανε σωστές πάσες(!) Το λάθος του Ολλανδού (και φυσικά όλων των υπευθύνων της ομάδας) είναι ότι αυτό δεν συνέβη νωρίτερα σε άλλα παραπτώματα του συγκεκριμένου. (Η φωτό του θέματος δείχνει τον Στέφενς προτελευταία μέρα της προετοιμασίας να λέει στον Χακόμπο ότι με έχεις φέρει μέχρι εδώ! Και αυτό δεν είναι αστείο...)

Ο οποίος αντί να παραδεχθεί ότι (για πολλοστή φορά) αντέδρασε άσχημα, φώναζε ότι… «ο ΠΑΟΚ θέλει να φέρει τον Καρνέζη και γι’ αυτό του κάνουν ότι του κάνουν». Δηλαδή επειδή θα έρθει ο Καρνέζης (λέμε τώρα…) πήγε ο γυμναστής και έκανε κακές πάσες για να τον εκνευρίσει!!

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ (για τον οποίο είναι γνωστό ότι έχουμε εκφράσει δεκάδες απορίες) έχει δίκιο να πετάει εκτός ενδεκάδας και μερικά «ονόματα» της ομάδας. Προκλητική η αδιαφορία τους (κυρίως του Στοχ που δείχνει λίγος ως προσωπικότητα) και το λάθος του Στέφενς είναι ότι… και πάλι άργησε.

Έχει δίκιο ο Στέφενς που και πάλι προχθές τα έβαλε με την ομάδα, αφού αυτοί οι οποίοι έχουν να του καταλογίσουν πράγματα (με την έννοια του προσωπικού παραπόνου) παρέμειναν και πάλι μουγγοί. Αφού λοιπόν κανείς από αυτούς που παίζουν ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σταθεί μπροστά του και να του πει απλά ότι το γκρουπ είναι ενοχλημένο από την σκληρή και απότομο και πολλές φορές ωμή συμπεριφορά του, αφού κανείς από αυτούς δεν έχει το θάρρος να πει δύο απλές κουβέντες για το ότι το κλίμα δεν είναι καλό, καλά να τους κάνει.

Θα αναρωτηθείτε βέβαια: Με τον ΠΑΟΚ τι γίνεται, όταν αυτοί οι παίκτες δεν εμπνέονται και δεν παίζουν για τον προπονητή τους; (Ποιος σας είπε ότι έχουμε για όλα απάντηση… Αν έπαιρνα χιλιάδες ευρώ το μήνα για να ελέγχω διοικητικά την ομάδα, θα «έσπαγα» το κεφάλι μου να βρω λύση. Τώρα δεν μπορώ…)

Με τον Σαββίδη και το… κάζο του skype ισχύει το ότι… αυτόν έχουμε, αυτόν θα ανεχθούμε. Λέγοντας και γράφοντας βέβαια όλες τις γκέλες που κάνει. Και σήμερα (άθελά του) «πέτυχε» άλλη μία, σε πολύ άσχημη στιγμή μάλιστα…

Πηγή: paok24.com   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags