Η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη άνοιξε το σκορ στο 7΄ με κεφαλιά του Γκούρτσα. Οι «βυσσινί» έπειτα από το γρήγορο γκολ που πέτυχαν, στο 16΄ έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τερματά τους και πάλι με τον σκόρερ του πρώτου τέρματος να μην προλαβαίνει την μπάλα προκειμένου να τη στείλει στα δίχτυα.

Αυτό που δεν μπόρεσαν οι Θεσσαλοί να πετύχουν σε εκείνο το λεπτό το πέτυχαν στο 21΄ με τον Μήτση. Η «Βασίλισσα του κάμπου» παρότι κατέβασε στροφές στα τελευταία λεπτά στο 38΄ ήταν  αυτή  που απείλησε για το 3-0 το φάουλ όμως του Νεμπεγλέρα πέρασε πάνω την εστία του Κοκκινίδη.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 56΄ ο Στεφανίδης με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τους Μακεδόνες σημειώθηκε στο 51΄ με το σουτ του Χαματάϊ, να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σικαλιά.

Μετά το 3-0 η ΑΕΛ κατέβασε ταχύτητα, χωρίς ωστόσο να απειληθεί από την ομάδα του Γιάννη Παρασκευά, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μηλιάδη.

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (73΄ Κόιτς), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (82΄ Σαββίδης), Μπλέντι (68΄ Πία).

Κοζάνη (Γιάννης Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (88΄ Κοσμίδης), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (69΄ Μαλουτάς), Ταφαρλής, Τσικόπουλος Ι (86΄Σαμαράς).

Πηγή: gazzetta.gr