Facebook Pixel «Για αυτό έβαλα τον Τζαβέλλα στην άμυνα»
| 2013-11-25 00:21:00

«Για αυτό έβαλα τον Τζαβέλλα στην άμυνα»

«Για αυτό έβαλα τον Τζαβέλλα στην άμυνα»

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη και δικαιολόγησε τις επιλογές του στο αρχικό τμήμα και τις αλλαγές που έκανε.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για τον αγώνα: "Νομίζω ότι σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ο ρυθμός μας και ο τρόπος που αγωνιστήκαμε ήταν πολύ καλός. Μοναδικό μας μειονέκτημα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες του πρώτου μέρους"

Για τις αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: "Περάσαμε τρία παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί και νομίσαμε ότι έπρεπε να αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ και έχουμε πει ότι τους χρειαζόμαστε όλους".

Για τη διαφορετική εικόνα των δύο ημιχρόνων: "Δεν συμφωνώ. Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά, απλά δεν βάλαμε το γκολ. Στη συνέχεια έβαλαν εκείνοι το γκολ και έγινε πιο δύσκολο το παιχνίδι".

Για τη χρησιμοποίηση του Τζαβέλα: "Ειδικά σε αυτό το ματς θέλαμε παίκτες που από την άμυνα θα προωθούσαν γρήγορα τη μπάλα στους μέσους και στους επιθετικούς. Γι΄ αυτό το λόγο επιλέξαμε τον Τζαβέλα".

Για τις αλλαγές που γύρισαν το ματς, σε σχέση με το αρχικό σχήμα: "Δεν σημαίνει κάτι ότι βγήκαν αυτοί οι παίκτες. Έπρεπε να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα και αυτοί που μπήκαν μπορούν να δώσουν κάτι διαφορετικό. Ο Σαλπιγγίδης δούλεψε πάρα πολύ παρά τους αγώνες με την Εθνική ομάδα. Επίσης, τόσο ο Λόρενς όσο και ο Ολίσε έχουν δουλέψει πολύ σκληρά"

Για τον Χακόμπο: "Θα ξαναμιλήσουμε αύριο. Εξαρχής είπαμε ότι μέχρι τη Δευτέρα δεν θα είναι στην ομάδα". 

Αν επιμένει ότι το ρόστερ είναι επαρκές, αναφορικά με την άμυνα: "Σήμερα δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα".

Αν είναι ικανοποιμένος από την παρουσία του Γλύκου: "Νομίζω πως ναι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags