Η πιθανή (έως και σίγουρη πλέον σύμφωνα με τα δικά του λεγόμενα) είσοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όχι μόνο δίνει χαρά στους φίλους του «τριφυλλιού», αλλά αλλάζει εκ νέου τον «χάρτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο άκουσμα και μόνο της είδησης το Σάββατο το πρωί, οι περισσότεροι φίλοι των «πρασίνων» άρχισαν να πανηγυρίζουν, ενώ και οι «αντίπαλοι» μάλλον είδαν με… καλό μάτι αυτή την εξέλιξη. Σίγουρα άλλωστε ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού θα χαρεί πιο πολύ το πρωτάθλημα που θα πάρει δίνοντας «μάχη» απέναντι σε δυνατές ομάδες, από αυτό που θα σηκώσει από τον Δεκέμβριο με 20 βαθμούς διαφορά.

Η κίνηση Γιαννακόπουλου αλλάζει σημαντικά το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχοντας ως δεδομένο πως σε δύο χρόνια θα έχουμε και την «δυνατή» ΑΕΚ στην Σούπερ Λιγκ, ετοιμαζόμαστε μετά από χρόνια για να δούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα σοβαρό πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα διεκδικεί ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, η ΑΕΚ του Δημήτρη Μελισσανίδη και ο Παναθηναϊκός του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Και προσοχή, δεν λέμε πως θα πέσουν εκατομμύρια και ξαφνικά θα γίνουμε Πριμέρα και Πρέμιερα Λιγκ. Οι κύριοι Μελισσανίδης και Γιαννακόπουλος άλλωστε το ξεκαθάρισαν αυτό φέτος, πως οι εποχές με τα τρελά εκατομμύρια τέλειωσαν. Κανείς δεν παίρνει πια μία ομάδα για να… πετάει λεφτά. Απλά με έναν παραδοσιακά καλό Ολυμπιακό, με έναν ανανεωμένο Παναθηναϊκό, με μία ενισχυμένη ΑΕΚ και έναν ΠΑΟΚ που θα έχει μάθει από τα «λάθη» του, περιμένουμε να δούμε ένα σοβαρό πρωτάθλημα!

Ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα υπάρχει αγωνία για τον πρωταθλητή και δεν θα τον ξέρουμε από το καλοκαίρι. Ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι παίκτες και οι φίλαθλοι θα έχουν όρεξη να πάνε στο γήπεδο, θα έχουν αγωνία για το αποτέλεσμα του αντιπάλου και θα δίνουν μάχη για τον τίτλο μέχρι το τέλος. Άλλωστε, αν υπάρχουν τέσσερις δυνατές ομάδες που μπορούν να δώσουν χρήματα για μεταγραφές (όχι τρελά χρήματα), θα γίνουν πιο δυνατοί και οι «μικροί» που θα μπορούν πλέον να πουλάνε σε τέσσερις! Δεν θα υπάρχει μονοπώλιο…