Facebook Pixel Η Ελαφρά Ταξιαρχία και ο... πολλά ελαφρύς!
| 2013-11-30 22:24:00

Η Ελαφρά Ταξιαρχία και ο... πολλά ελαφρύς!

Η Ελαφρά Ταξιαρχία και ο... πολλά ελαφρύς!

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις στη Ριζούπολη και ο Απόλλωνας τσίμπησε τον βαθμό με το 1-1. Οι «πράσινοι» γκρίνιαζαν για την διαιτησία του Ζαχαριάδη.

Το «τρίποντο» ήταν ο μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη, αλλά οι παίκτες του Αναστασίου ήταν δίχως ενθουσιασμό και πάθος με αποτέλεσμα να πάρουν την ισοπαλία με 1-1, ενώ κινδύνεψαν να χάσουν! Παράπονα του Τριφυλλιού για την διαιτησία του Ζαχαριάδη.

«Καλησπέρα» από τον Μπεργκ!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τον Παναθηναϊκό και μόλις στο 6΄ ο Καρέλης, μετά τα δύο γκολ κόντρα στον ΠΑΣ, αυτή τη φορά έγινε δημιουργός και με την σέντρα που έβγαλε στον Μπεργκ, ο Σουηδός με σουτ στη κίνηση νίκησε τον Τζόρβα για να ανοίξει το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός που είχε αρκετός κόσμος στο πλευρό του, πιέστηκε στη συνέχεια, όμως ο Απόλλωνας δεν έβρισκε τον τρόπο για να διασπάσει την «πράσινη» άμυνα και έτσι ο Κοτσόλης δεν ανησύχησε σε καμία φάση στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και δεύτερο τέρμα αν ο Αμπεντ ήταν πιο ομαδικός, ωστόσο βολεύτηκαν να πάνε στα αποδυτήρια με το 1-0 σε ένα ματς με λιγοστές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο.

Από την αλλαγή στο γκολ

Το πάθος που είχε ο Παναθηναϊκός στα προηγούμενα ματς έλειπε, παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά στο σκορ δεν έπειθε γι΄ αυτό και το πλήρωσε. Ο Παντελιάδης που πέρασε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς, είδε τον Κοτσόλη να κάνει τραγική έξοδο μετά από κόρνερ, και με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Απόλλωνα.

Ο Αμπεντ που ήταν ο αδύναμος κρίκος του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή και ο Λαγός άφησαν τις θέσεις τους σε Ατζαγκούν και Κλοναρίδη αντίστοιχα, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του χωρίς να αλλάξει κάτι.

Εντελώς άχρωμος ο Παναθηναϊκός, που δεν μπορούσε να κάνει μία φάση της προκοπής στα καρέ του Τζόρβα, ενώ ο Κοτσόλης έσωσε την ομάδα του από το δεύτερο γκολ στη κεφαλιά του Τσοκάνη στο 76΄.

Δεν άξιζε τη νίκη

Όσο περνούσε ο χρόνος ο Απόλλωνας κρατούσε το σκορ και ήταν κοντά στο να πάρει το αποτέλεσμα, αλλά τα αίματα άναψαν λίγο πριν το 90΄ όταν ο Μπεργκ ζήτησε πέναλτι και όλοι έτρεξαν στον Ζαχαριάδη! Κάπου εκεί το Τριφύλλι δεν είχε κάτι άλλο να δείξει, οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους χώρους και πήραν τον πολύτιμο βαθμό με το 1-1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags