Facebook Pixel "Καίει" τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη!
| 2013-12-02 21:31:00

"Καίει" τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη!

"Καίει" τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του Ζαχαριάδη!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο για τον Παναθηναϊκό να δεχθεί βαριά "καμπάνα", εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών του στο γήπεδο της Ριζούπολης. Καθώς ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης... καίει τους "πράσινους" με βάση όσα συνέταξε στο φύλλο αγώνος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει λεπτομερώς την τρίλεπτη προσωρινή διακοπή του αγώνα, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ενώ ιδιαίτερη σημασία έχει η καταγραφή πως ένα γεμάτο μπουκάλι με νερό χτύπησε τον πρώτο βοηθό.

Κάτι που σημαίνει ότι, πέραν από το χρηματικό πρόστιμο το οποίο θεωρείται σίγουρο, το "τριφύλλι" βλέπει άμεσα και τον κίνδυνο να τιμωρηθεί η έδρα του ακόμη και για δύο αγωνιστικές, από τη στιγμή που θα θεωρηθεί υπότροπο.

Συν τοις άλλοις ο Ζαχαριάδης έχει καταγράψει ότι ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή. Μάλιστα, στο φύλλο αγώνα υπάρχουν και κάποια από όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στον ρέφερι.

Όσο για τον Αναστασίου, πιθανώς να τιμωρηθεί και αυτός με πρόστιμο. Aλλά δεν αποκλείεται να του επιβληθεί απαγόρευση να καθίσει στον πάγκο της ομάδας για κάποιες ημέρες.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags