Facebook Pixel Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ-Σαββίδη
| 2013-12-05 18:40:00

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ-Σαββίδη

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει στον sportdog για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ και εξηγεί πότε αποφασίζει ο Σαββίδης και γιατί ο Στέφενς είναι πιο ντόμπρος από τον Μπόλονι.

Θέμα για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από χθες το μεταγραφικό πλάνο του χειμώνα, η σύσταση δικτύου σκάουτινγκ, η συνεργασία διοίκησης-τεχνικής ηγεσίας και η αναζήτηση λύσεων για να δυναμώσει η ομάδα του Στέφενς. Όλα θα είναι –και πάλι- μάταια αν…
 
Ο Σαββίδης μέχρι στιγμής ηγούνταν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου χειμώνα, αλλά και του πρόσφατου καλοκαιριού. Από την άλλη θα μπορούσε να παρέμβει και το καλοκαίρι του 2012, πριν αλλά και μετά τις 10 Αυγούστου οπότε και απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών.
 
Σε αυτές τις μεταγραφικές περιόδους αποδείχθηκε περίτρανα ότι: Όποιος και να ασχοληθεί, όποιος και αν βρει παίκτες, όποιος και αν προτείνει, όποιος και αν διαπραγματευθεί, όποιος και αν είναι προπονητής, όποιος κι’ αν αναμειγνύεται, οπουδήποτε και αν φθάσει η μεταγραφή, όποιο κι’ αν είναι το ποσό της μεταγραφής, ΑΝ ο Σαββίδης δεν πεισθεί και αν δεν εγκρίνει το πρόσωπο και το ποσό, αλλά και το timing, τότε δεν γίνεται τίποτα.
 
Αυτό συνέβη (κατά πάσα πιθανότητα) γιατί θέλει να ελέγχει και να δρομολογεί τα πάντα, ίσως και γιατί δεν εμπιστεύεται εύκολα ανθρώπους και συνεργάτες. Τους ίδιους τους οποίους όμως διατηρεί κανονικά στην θέση τους!
 
Αν αυτή η τακτική του δεν αλλάξει, αν δεν εμπιστευτεί ανθρώπους και πλάνα, ακόμη και το δίκτυο της Πόρτο να φθάσουν σε επίπεδο λειτουργίας, δεν πρόκειται να προκύψει καλό αποτέλεσμα.  
 
* Ακόμη δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε γιατί τρεις διαδοχικές φορές σε τοποθετήσεις του ο Χουμπ Στέφενς χαμογέλασε όταν τέθηκε θέμα μεταγραφών και πιο συγκεκριμένα για το ζήτημα της δικής του ευθύνης…

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση αυτός ο άνθρωπος, να κρατάει πράγματα μέσα του και κάποια στιγμή (στην δύσκολη γι’ αυτόν) να ξεσπάσει αλλά… Μπόλονι. Δεν είναι τέτοιος ο Ολλανδός. Είναι 100% πιο ντόμπρος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags