Facebook Pixel Κόπια Αντριάνο σε Νικοπολίδη το γκολ Καρέλη! (vid)
| 2013-12-06 13:15:00

Κόπια Αντριάνο σε Νικοπολίδη το γκολ Καρέλη! (vid)

Κόπια Αντριάνο σε Νικοπολίδη το γκολ Καρέλη! (vid)

Κλέβει όλες τις εντυπώσεις ο Νίκος Καρέλης στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού. Χθες, μάλιστα, στην αναμέτρηση Κυπέλλου έβαλε μία γκολάρα που θύμισε λίγο από ...Αντριάνο!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια είναι αναμφίβολα ο Νίκος Καρέλης.

Ο νεαρός επιθετικός, που δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Λουτσιάνο Φιγκερόα, πέτυχε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών ένα καταπληκτικό γκολ.

Ο μικρός έπιασε ένα μακρινό "γεματό" αριστερό φαλτσαριστό σουτ, που άφησε "άγαλμα" τον αντίπαλο πορτιέρο και ανάγκασε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτήσει πολύ θερμά.

Ένα φοβερό γκολ που θύμισε σε στυλ και εκτέλεση λίγο από ...Αντριάνο, τον Βραζιλιάνο φορ, που στα "καλά" του μπορούσε να σκοράρει με απίστευτα δυνατά σουτ από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου.

Ένα τέτοιο, μάλιστα, είχε πετύχει και κόντρα στην Εθνική μας το μακρινό 2005 για το Κονφεντερέσιον Καπ απέναντι στον Αντώνη Νικοπολίδη.

Φυσικά και δεν θέλουμε να προβούμε από τόσο νωρίς σε τέτοιες συγκρίσεις με τον νεαρό άσο του Τριφυλλιού, που τώρα άλλωστε δείχνει τα πρώτα σοβαρά δείγματα γραφής στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά τονίζουμε την ομοιότητα στον τρόπο που "πυροβολεί" με τον πρώην άσο της Ίντερ.

Δείτε τα συγκριτικά βίντεο με τα δύο γκολ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags