Facebook Pixel Π. Στέλλας: Μετωπική σύγκρουση Στέφενς - διοίκησης με τους οπαδούς
| 2013-12-17 15:04:00

Π. Στέλλας: Μετωπική σύγκρουση Στέφενς - διοίκησης με τους οπαδούς

Π. Στέλλας: Μετωπική σύγκρουση Στέφενς - διοίκησης με τους οπαδούς

Η απόφαση του Χούουμπ Στέφενς (κυρίως) με την υποστήριξη (όπως φαίνεται ξεκάθαρα) της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να επαναφέρει στην ενεργό δράση τον Εργκους Κάτσε, κρύβει αναταράξεις και έκρηξη. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Και αυτό διότι η άποψη-θέση-επιταγή των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη και έχει εκφραστεί δημόσια εδώ και καιρό.

Σας θυμίζω ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης των οπαδών του «δικέφαλου» για το θέμα Κάτσε: «Η κίνηση του παίκτη του ΠΑΟΚ, που για εμάς είναι ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ, με την ανάρτησή του στο ίντερνετ με την μπλούζα του UCK, προσβάλλει την ιστορία του ΠΑΟΚ και των οπαδών του.

Εμείς είμαστε περήφανοι για την ομάδα,τ ο έμβλημα και την ιστορία της και αν και η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται τα ίδια με εμάς θα έπρεπε ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΩΞΕΙ ΗΔΗ αυτό το ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ με κλωτσιές από τον σύλλογο. ΥΓ. ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι από τη στιγμή που η άποψη-θέση των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν έχει αλλάξει, η απόφαση του Στέφενς να επαναφέρει τον διεθνή Αλβανό μέσο στην ομάδα θα προκαλέσει αναταράξεις και πιθανόν μετωπική σύγκρουση.

Και είναι απορίας άξιον πώς ξαφνικά ο Ολλανδός τεχνικός εκτιμά και θεωρεί ως απαραίτητο έναν ποδοσφαιριστή τον οποίον ο ίδιος από το ξεκίνημα της χρονιάς έβαλε στο περιθώριο και δεν υπολόγιζε ποντάροντας από την αρχή στο δίδυμο Λάζαρ-Τζιόλη.

Και για να είμαστε ακριβείς, ο Εργκους Κάτσε ήταν στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σε τρία μόλις παιχνίδια. Σε δυο μόνο αγώνες πρωταθλήματος, με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, και στον αγώνα ρεβάνς με τη Σάλκε στην Τούμπα.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με την Αλκμααρ την περασμένη Πέμπτη ο Ολλανδός τεχνικός αιφνιδιάζοντας τους πάντες (λέγεται και τον ίδιον τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ) στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Και μένα μου λείπει ο Κάτσε. Λείπει στην ομάδα».

Τα ερωτήματα είναι δύο και απλά για τον Ολλανδό τεχνικό: «Πώς γίνεται να θεωρείς έναν παίκτη απαραίτητο και να λες ότι σου λείπει όταν εσύ ο ίδιος ουσιαστικά δεν τον υπολόγιζες, αφού τον είχες βασικό μόνο σε τρία παιχνίδια και, δεύτερον, για ποιον λόγο κάνει αυτή την επιλογή τη στιγμή που γνωρίζει την επίσημη θέση του συνόλου των οπαδών του ΠΑΟΚ».

Μία θέση που βρίσκει σύμφωνη και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εάν παραμείνει αυτή η σκέψη-απόφαση του Χούουμπ Στέφενς και χρησιμοποιήσει τον Κάτσε στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (έχει συμπεριληφθεί πάντως στην αποστολή), είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει αναταράξεις και ίσως σύγκρουση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

ΓΙΑ ΤΑ... ΠΡΟΒΑΤΑ

Ο Ουντότζι έπρεπε να πάρει τα λεφτά του και καλά έκανε και κατέθεσε προσφυγή. Κακώς τα έχουν μαζί του στον Αρη. Και είναι ψέμα ότι το έκανε επίτηδες κι έκλεισε τον τραπεζικό του λογαριασμό. Και είναι ένα τεράστιο ψέμα και σπέκουλα αυτό που υποστήριξε αυτή η στήλη πριν από λίγες μέρες ότι θα επιχειρηθεί να εφαρμοστεί σχέδιο αποσταθεροποίησης.

Είναι εντελώς τυχαίο ότι ο Ουντότζι πήγε όπως λένε στο εξωτερικό. Ηταν ταξίδι ανάγκης και δεν έχει καμία πρόθεση να κάνει ζημιά στον Αρη και βέβαια είναι ψέμα ότι καθοδηγείται από κάποιους.

Η... είδηση ότι οι παίκτες του Αρη λιποθυμούν από ασιτία δόθηκε κατά λάθος. Δεν υπήρχε πρόθεση. Και είναι ψέμα ότι η διοίκηση του Αρη έχει συμβληθεί με γνωστό εστιατόριο για να γευματίζουν και να δειπνούν οι παίκτες.

Και βέβαια είναι ψέμα ότι θέλουν οι ίδιοι τον υποβιβασμό του Αρη.

ΓΙΑ ΤON... ΛΥΚΟ

Η Κοινωνία Μελών Αρη ξέφυγε από τον σκοπό της, δήλωσε χθες ο παλιός πρόεδρος του Αρη, Νίκος Τσαρούχας. Και ο ίδιος έχει υποστεί πολλά, ενώ έχει δώσει μια ολόκληρη περιουσία στον Αρη. Οταν τη διαφήμιζαν οι εξυγιαντές και οι παραγωγοί οραμάτων, κανείς όμως δεν μιλούσε, κανείς δεν αντιδρούσε.

Αυτή τη στιγμή κερδίζει η ομάδα των ανθρώπων που δεν θέλει να δει το φως της δημοσιότητας το πόρισμα των ορκωτών λογιστών. Και φαίνεται προς στιγμήν ότι το καταφέρνουν.

Το επόμενο βήμα είναι να αποτελέσει παρελθόν ο σημερινός πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης. Αλλά το επόμενο βήμα φαίνεται να φρενάρεται από τους οργανωμένους οπαδούς. Τα συνθήματα που ακούστηκαν δεν ήταν καθόλου τυχαία. Σαν (τι σαν δηλαδή) να έλεγαν: «Μην τολμήσετε να επιστρέψετε».

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags