Facebook Pixel Εκπληκτικό "9" ο Μπάγεβιτς... (ΦΩΤΟ)
| 2013-12-18 09:00:00

Εκπληκτικό "9" ο Μπάγεβιτς... (ΦΩΤΟ)

Εκπληκτικό "9" ο Μπάγεβιτς... (ΦΩΤΟ)

"Σκυλίσια Μέρα" με την "πρώτη" του Μπάγεβιτς, σαν σήμερα, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πώς έπαιξε και τι έγραφαν οι εφημερίδες για τον Ντούσκο. Δείτε δημοσίευμα της εποχής!

Ήταν 18 Δεκεμβρίου 1977 όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εντυπωσίαζε στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΑΕΚ. Η πρεμιέρα του Σέρβου έγινε στο 1-0 επί της Καστοριάς.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα δημοσίευμα μετά από εκείνο το παιχνίδι. Και, μάλιστα, πλέκεται το εγκώμιο του Μπάγεβιτς.

Στον τίτλο των Νέων διαβάζουμε "Εκπληκτικό «9» ο Μπάγεβιτς"και στον υπότιτλο "Άλλαξε όλο το παιχνίδι της ΑΕΚ".

Στο κείμενο για τον αγώνα υπάρχει η εξής αναφορά:

"Το σκορ θα μπορούσε να ήταν 4-0, αλλά και 1-1. Ο Μπάγεβιτς βρέθηκε δυο φορές αντίκρυ στο γκολ, αλλά απέτυχε. Την πρώτη φορά σε σέντρα του Νικολούδη έδωσε καρφωτή κεφαλιά από λίγα μέτρα, η μπάλα αναπήδησε μπροστά στον τερματοφύλακα Σαργκάνη και πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τη δεύτερη σε σέντρα ακριβείας του Παπαϊωάννου κοντρολάρησε την μπάλα με το στήθος κι από μικρή απόσταση «σημάδεψε» τον Σαργκάνη".

Πιο κάτω διαβάζουμε... 

"Τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στον Γιουγκοσλάβο Μπάγεβιτς που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ο υψηλόσωμος Νο9 μπορεί να έχασε δυο σπάνιες ευκαιρίες για να σκοράρει, έδειξε όμως ότι είναι γνώστης των μυστικών της μπάλας. Με τον μυαλωμένο και τεχνίτη Ντούσκο η ΑΕΚ φαίνεται ότι θα δουλέψει ομαδικά και θα προσφέρει θέαμα αξιώσεων. Χθες ο Ντούσκο δεν ήταν τέλειος, ωστόσο έπεισε ότι είναι σέντερ φορ ποιότητας".  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags