Facebook Pixel «Έχασα την ψυχραιμία μου»
| 2013-12-18 20:01:00

«Έχασα την ψυχραιμία μου»

«Έχασα την ψυχραιμία μου»

Ο Λόρι Σάντσεζ παραδέχτηκε ότι έχασε την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια του ματς με τον Εργοτέλη, ώστε να αποβληθεί.

Από την κερκίδα παρακολούθησε το ματς με τον Εργοτέλη από το 72' και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ο Λόρι Σάντσεζ. Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως θα πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται και εξήγησε τον λόγο που έχασε την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να τον αποβάλει ο Ιωαννίδης.

«Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην Ελλάδα γίνονται πολλά φάουλ και συζητήσεις για το αν η μπάλα πρέπει να βγει έξω. Θέλω να πως στους παίκτες μου να πειθαρχούν στα σφυρίγματα των διαιτητών. Το ίδιο θα ζητήσω να κάνουν και οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε.

Αυτό που γίνεται, κάθε φορά που πέφτει ένας παίκτης να μένει έξω πρέπει να σταματήσει. Γι' αυτό έχασα την ψυχραιμία μου και αποβλήθηκα. Θα πως στους παίκτες να συνεχίζουν μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής.

Θα ήθελα να πω ότι το γεγονός ότι παραμένουμε αήττητοι οφείλεται σ' εμένα και τον συνεργάτη μου Στιβ Κωνσταντινίδη, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι οι παίκτες ακούνε αυτά που λέμε και τα δίνουν όλα. Είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και γι' αυτό είμαστε αήττητοι σε πέντε αγώνες.

Σήμερα, ξεκινήσαμε άσχημα, αργήσαμε να μπούμε στο ματς. Μετά προηγηθήκαμε με δύο γκολ του Πετρόπουλου και μας ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικό φάουλ. Αν δείτε το ματς με τον ΠΑΟΚ θα διαπιστώσετε ότι είναι δύσκολο να βάλεις γκολ στον Τζόρβα. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως είχαμε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι δίκαιο», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags