Μεγάλος ντόρος γίνεται εδώ και μέρες με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ και να κλείσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, ίσως και στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η στήλη «sportdog penalty», ο Ουρουγουανός άσος παρότι φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα, είναι περιζήτητος για το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς κανείς δεν έχει ξεχάσει τα σπουδαία παιχνίδια που έχει κάνει τόσο με τον «Δικέφαλο» όσο και σε προηγούμενες ομάδες του.

Εκτός λοιπόν από την Βέροια, η οποία μπορεί να δημιουργήσει... άτυπο ντέρμπι του Βορρά στον δεύτερο γύρο, αν έχει στη σύνθεσή της τον Πάμπλο, ο άσος του ΠΑΟΚ έχει προταθεί επίσης και σε δύο ακόμα ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του
sportdog πρόκειται για τον ΟΦΗ και την Καλλονή! Για την ομάδα της Λέσβου πάντως δεν τέθηκε θέμα, τόσο λόγω του κασέ που έχει ο Πάμπλο όσο και εξαιτίας της αγωνιστικής του κατάστασης.

Το μέλλον πάντως του Γκαρσία θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την συνάντηση που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη, αφού ο Χουμπ Στέφενς του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον υπολογίζει...