Facebook Pixel Τι όνειρο να είδε, άραγε;
| 2014-01-05 23:44:00

Τι όνειρο να είδε, άραγε;

Τι όνειρο να είδε, άραγε;

Τώρα, βέβαια, μπορεί ο καθένας να κριτικάρει κατόπιν εορτής κι εκ του ασφαλούς, όμως μερικά πράγματα είναι να απορεί κανείς. Όπως, για παράδειγμα, τι όνειρο είδε ο Στέφενς με τον Κατσικά;

Από την στιγμή, δηλαδή, που ο Κατσουράνης ήταν υγιής, όπως και ο Τζιόλης, τι πιο λογικό από το να παίξουν και οι δυο; Ο ένας στα στόπερ, ο άλλος στα χαφ. Κι ας έμενε ο Κατσικάς στον πάγκο για ώρα ανάγκης, αν χρειαζόταν κάποια στιγμή αλλαγή στα στόπερ.

 

Βέβαια, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι ο Κατσικάς θα έκανε τόσο άσχημο παιχνίδι και θα έτρεχε στο 30 ο Στέφενς να κάνει αλλαγή άρον – άρον, όμως όπως και να το κάνουμε το δίδυμο Κατσουράνη – Τζαβέλλα δεν τα έχει πάει άσχημα. Το αντίθετο.

 

Ούτε μπορεί να πει κανείς ότι υπήρχε κούραση από προηγούμενα ματς, αφού οι παίκτες προέρχονταν από την διακοπή λόγω των γιορτών.

 

Ο Στέφενς, λοιπόν, σίγουρα θα είχε το σκεπτικό του για τον λόγο που προτίμησε τον Κατσικά στην ενδεκάδα, ωστόσο αυτή η επιλογή δεν του βγήκε. Και θα χρειαστεί τώρα και ψυχολογική στήριξη ο παίκτης, αφού είναι λογικό να έχει στεναχωρηθεί με την σημερινή του εμφάνιση και να έχει κλονιστεί η αυτοπεποίθησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags