Facebook Pixel "Σαν να είναι 0-0 στην Τρίπολη"
| 2014-01-09 00:12:00

"Σαν να είναι 0-0 στην Τρίπολη"

"Σαν να είναι 0-0 στην Τρίπολη"

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού και την ευρεία νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στη NOVA. 

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε πως θα πρέπει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί και στη ρεβάνς της Τρίπολης και ευχήθηκε οι «ερυθρόλευκοι» να συνεχίσουν σε ανάλογες εμφανίσεις.

«Ποτέ δεν σφραγίζεις κανένα εισιτήριο αν δεν έχεις προκριθεί. Εγώ αυτά τα αφήνω στην άκρη. Θα πάμε στην Τρίπολη πάρα πολύ σοβαροί σαν το αποτέλεσμα να είναι 0-0. Ξέρεται τη νοοτροπία μου και ξέρεται πως ενεργεί ο Ολυμπιακός. Σήμερα πραγματικά κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ο προπονητής έκανε πολλές αλλαγές. Μπήκαν νέα παιδιά μέσα και ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλον. Ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν πάρα πολύ γρήγορη ομάδα. Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και ήταν πολύ γρήγορη ομάδα. Μετά το 4-0 όπως ήταν φυσικό σταματήσανε και κοιτούσαν πως θα περάσει η ώρα γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας.

Ξεκινάμε από αυτό με τον Ατρόμητο όπου για εμένα είναι κομβικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί με τον Ατρόμητο, να προσέξουμε πάρα πολύ το παιχνίδι, να παίξουμε πάρα πολύ σοβαρά για να το κερδίσουμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για τον σημερινό Ολυμπιακό και εύχομαι όλη η χρονιά να μας πάει έτσι. Από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 20 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός πάντα παρουσιάζει μία κάμψη και αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορεί γιατί οι παίκτες παίρνουν άδειες, μπορεί γιατί όταν επιστρέφουν υπάρχουν επίπονες προπονήσεις και μέχρι να επανέλθουν περνούν 15 ημέρες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι γιατί έχουμε και πληθώρα παικτών», δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags