Δεν άρεσε πολύ στην πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ το «διαζύγιο» με τον Πάμπλο Γκαρσία και ήδη πάρα πολλοί εξέφρασαν την αντίθεσή τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ στο facebook!

Από την στιγμή που «ανέβηκε» η ανακοίνωση τα σχόλια... πέφτουν βροχή, με τους περισσότερους να «κράζουν» και να ειρωνεύονται την διοίκηση και άλλους να υπόσχονται στον Ουρουγουανό πως θα πηγαίνουν στην Ξάνθη για να τον βλέπουν να αγωνίζεται!

Τα περισσότερα σχόλια είναι κατά της διοίκησης και του Στέφενς, αν και υπάρχουν και κάποιοι που ζητούν ψυχραιμία και βάζουν την ομάδα πάνω από πρόσωπα.


Ο sportdog συγκέντρωσε μερικά σχόλια (από τα 100αδες) στο facebook της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σας τα παρουσιάζει, περιμένοντας με αγωνία τις αντιδράσεις της κερκίδας την Κυριακή (15.00) στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

- Έλα αρχηγέ θα πηγαίνω να βλέπω Ξάνθη για να βλέπω την πάρτυ σου.

- Δηλαδή του κάνατε και χάρη που τον αφήσατε να φύγει; Μέχρι και τα τσιμέντα έχουν βαρεθεί να γελάνε

- Δεν ξέρω τι θα κάνετε εκεί στην ΠΑΕ ..... το καλοκαίρι περιμένουμε τον Πάμπλο πάλι πίσω από άλλο πόστο ....... ΠΑΥΛΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ...... δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ γιατί το καλοκαίρι θα είσαι πάλι πίσω έτσι κι αλλιώς αφού θα μιλήσει για άλλη μια φορά η καρδιά σου η ΠΑΟΚτσήδικη ..... ΕΔΩ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙΣ .....

- Ο αγώνας τωρα δικαιώνεται για εσάς στη Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

- μπραβο στην παε ... μεγαλη κινηση......

- gia na parei paixnidia sta podia tou??....tragikoi

- Σε περιμενουμε πισω μεγαλε..καλη συνεχεια!

- No garcia...no party...

- Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και κοιτάνε την καριέρα τους...Έρχονται και φεύγουν ΟΛΟΙ! Σπουδαίος παίκτης και προσωπικότητα ο Γκαρσία! Όχι όμως να τον βάζουμε ΠΑΝΩ απο τον ΠΑΟΚ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!

- Δεν πειράζει παιδιά... έχουμε καλύτερο.. τον Τζιόλη! Μπράβο στην ΠΑΕ

- Παυλάρα στο επανιδείν ...... Το καλοκαίρι σε θέλουμε κόουτς στην Κ17 να βλέπουμε νέα παιδάκια με το βλέμμα σου.
Το βλέμμα του Π.Α.Ο.Κ. !!!!!!

- Καλά θα έκανε η ΠΑΕ να σεβόταν και τους πελάτες της. Να μην αναρωτιέστε μετά γιατί είναι άδειο το γήπεδο... Το θέμα Γκαρσία το ξεκινήσατε πέρυσι με τον κολλητό σας Δώνη και το αποτελειώσατε φέτος γιατί δεν δέχθηκε να φύγει στην Τουρκία...

- ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

- Εντάξει δεδομένο πως θα έφευγε να τον φάνε ήθελαν επδ είναι σημαία όπως φάγανε και τον χακόμπο που έπεσε με πάθος αλλά φταίνει ρε η γκρίνια ΠΑΟΚ είμαστε συνεχίζουμε

- an o paularas stin ksanthi vgalei matia.. .. o stevens tha prepei toulaxiston na pareti8i..

- ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΟΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΑΟΚΤΣΗ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΥΣΤΕΡΑ...................................... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ!!!

- Κρίμα να μην κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπως του άρμοζε. Εφόσοσν όμως είναι απόφαση του Στέφενς εγώ δε θα κατηγορήσω την ΠΑΕ. Η απόδοσή του στη Ξάνθη θα δείξει αν είχαμε δίκιο εμείς που υποστηρίζουμε ότι μπορούσε να σταθεί ως αλλαγή ή αν έχει δίκιιο ο κόουτς που δεν τον υπολόγιζε. Το ότι η ΠΑΕ σκέφτεται να τον τιμήσει σ'ένα φιλικό αγώνα και μετά να του δώσει μια θέση στην ομάδα, εμένα με ικανοποιεί. Κι εμείς θα σ'αγαπάμε πάντα Πάμπλο.

- και πολυ αντεξε ο παμπλο με ολους αυτους εκει μεσα...ευχαριστουμε ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ.

- Εάν δεν αλλάξετε την ρότα του δημοσίου υπαλλήλου εκεί στην Παε μην απορρείσετε για την μελλοντική ανυπαρξία κατόχων διαρκείας και κερκίδας,εξαναγκάσατε σε φυγή την τελευταία ποδοσφαιρική καψούρα του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ !!!