Facebook Pixel «Να ανέβουμε στην Ακρόπολη»!
| 2014-01-11 20:52:00

«Να ανέβουμε στην Ακρόπολη»!

«Να ανέβουμε στην Ακρόπολη»!

Ο Απόλλων πρέπει να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και στη συνέχεια μπορεί να ανέβει ακόμα και στην... Ακρόπολη, όπως δήλωσε ο Λόρι Σάντσεζ στη NOVA ενόψει του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε και παρακολουθούμε τον ΠΑΣ. Είναι πολλή καλή ομάδα που έπρεπε να έχει περισσότερους πόντους από όσους έχει γιατί ήταν άτυχη σε κάποια παιχνίδια. Περιμένουμε δύσκολο ματς.

Για τα καλά αποτελέσματα του Απόλλωνα τη δόξα πρέπει να την πάρουν οι παίκτες, που τους βοηθήσαμε λίγο και εμείς. Εκτός από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ που δεν είχαμε δουλέψει ακόμα όπως θέλαμε, έπαιξαν πολύ καλά.

Ήταν άτυχος μέχρι τώρα ο ΠΑΣ. Για το πώς θα παίξουμε αυτό αφορά μόνο εμάς, θα δώσουμε προσοχή και σεβασμό στον ΠΑΣ και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, κάτι που αν συμβεί θα είναι πολύ σημαντικό για την παραμονή.

Πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, όπως και στο προηγούμενο ματς που δεν δεχθήκαμε γκολ. Παίζουμε στην έδρα μας βέβαια και θα πρέπει να πάρουμε πρωτοβουλίες. Ο Πετρόπουλος θα λείπει λόγω καρτών, οπότε θα έχει την ευκαιρία ο Ντάλμπεργκ να μας δείξει τι μπορεί να δώσει.

Είναι νωρίς ακόμα για τον Κουκ, πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο μέλλον, πρέπει πρώτα βέβαια να κερδίσει τη θέση του. Πρέπει να δείξει την ποιότητα που έχει.

Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, οι παίκτες αρχίζουν και καταλαβαίνουν και βελτιώνουν την απόδοσή τους. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο κος Βελλής ήθελε Άγγλο τεχνικό διότι ο Απόλλων έχει τα χαρακτηριστικά του πάθους και της αγωνιστικότητας. Ωστόσο η ομάδα είναι ελληνική οπότε θα συνδυάσουμε χαρακτηριστικά!

Δεν έχουμε φύγει ακόμα από τη δύσκολη ζώνη, αν το πιστέψουμε τότε μπορούμε να ανέβουμε στην... Ακρόπολη (γέλια)! Έχουμε βγάλει το κεφάλι μας από το νερό αλλά ακόμα έχουμε να φτάσουμε στη σωτήρια λέμβο»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags