Αναλυτικά όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5:
 

Για μεταγραφές Μαντούρο και Μάρτενς: « Είναι οι πρώτες μεταγραφές που γίνονται με ευθύνη του προπονητή, αφού και οι δύο είναι επιλογές του Στέφενς. Τώρα φτιάχνεται νέος ο ΠΑΟΚ , ο ΠΑΟΚ του Στέφενς. Δεν στέκομαι στα ονόματά τους ,ούτε στην μέχρι τώρα καριέρα τους. Θα πρέπει να ταιριάξουν στη χημεία της ομάδας. Στη θέση του Μαντούρο είχαμε παίκτες, δε νομίζω να δώσει το κάτι παραπάνω. Έχουμε σε αυτή τη θέση και τον Κάτσε, ο οποίος είναι κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ καλός παίκτης ο μικρός και πρέπει να προφυλαχτεί από την ομάδα. Χρειαζόμαστε παίκτες μεσοεπιθετικά, να βοηθήσουν στο γκολ. Ο Μάρτενς είναι μια τέτοια μεταγραφή».
 

Για την εικόνα του Δικέφαλου: «Δεν με ικανοποιεί η εικόνα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Η ομάδα κερδίζει λόγω ονόματος και όχι ικανότητας . Κερδίζει και οι φίλαθλοι φεύγουν δυσαρεστημένοι . Δεν έχουν χημεία οι παίκτες μεταξύ τους και οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν έχουν βοηθήσει καθόλου. Ατομικά δεν έχει διακριθεί κάποιος παίκτης . Ήρθαν με περγαμηνές, όμως με άριστα το δέκα θα τους βαθμολογούσα με πέντε. Δεν μπορεί η ομάδα να κερδίζει πάντα στο 90', κάποια στιγμή θα σου γυρίσει και η τύχη την πλάτη. Μόνο για τον Κίτσιου έχω να πω καλά λόγια, όμως έχω απαιτήσεις από αυτούς που έχουν μεγάλα συμβόλαια».


Για υποδομές και προπονητικό κέντρο: «Είναι σε καλό δρόμο. Είναι νοικοκύρης ο Σαββίδης. Έπρεπε να έχουν γίνει χρόνια τώρα αυτά τα έργα. Η γραφειοκρατία είναι βραχνάς για την χώρα. Δεν προχωράει τίποτα. Δεν ενδιαφέρονται στην Αθήνα για εμάς στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι δυνατόν να χρηματοδοτούν τον Μελισσανίδη με 20 εκατομμύρια για να φτιάξει ιδιόκτητο γήπεδο και στον ΠΑΟΚ με τόσο κόσμο, να μην του προσφέρουν κάποιο χώρο ώστε να προχωρήσει τα έργα. Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα, αυτό το έχουμε ζήσει στο πετσί μας πολλά χρόνια τώρα».