Facebook Pixel Έμεινε απλά με τη... Νίκη
| 2014-01-16 23:07:00

Έμεινε απλά με τη... Νίκη

Έμεινε απλά με τη... Νίκη

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε, είχε τις ευκαιρίες, αλλά το τελικό 1-0 στο Πανθεσσαλικό έδωσε την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου στον Απόλλωνα Σμύρνης που πήρε το εισιτήριο χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα. 

Η πρώτη καλή στιγμή ανήκει στους γηπεδούχους. Ο Γκόμεζ δεν υπολόγισε καλά σε μία έξοδο, απομάκρυνε με το κεφάλι, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω στον Σοϊλέδη, το πλασέ του οποίου πέρασε άουτ σε κενή εστία ουσιαστικά, ενώ στο 14` ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Ο Κουκ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Αποστολίδης πραγματοποίησε λανθασμένη έξοδο αλλά η κεφαλιά του Σόουζα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 43` η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Πετρόπουλος πραγματοποίησε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο σώμα του πεσμένου Γκότοβου, στη συνέχεια ο Αποστολίδης απέκρουσε στέλνοντάς την στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και στη συνέχεια άουτ.

Ένα λεπτό μόλις μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Άμπροουζ έπιασε το δυνατό σουτ από τον άξονα αλλά ο Αποστολίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 65` ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν. Ο Γέζιτς μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, πραγματοποίησε το πλασέ αλλά ο Γκόμεζ απέκρουσε σωτήρια διατηρώντας το μηδέν στην εστία του.

Το παιχνίδι είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό σε όλη του τη διάρκεια και η Νίκη Βόλου πίεζε όλο και περισσότερο όσο περνούσε η ώρα. Στο 80ο λεπτό ο Ζουλιώτης πραγματοποίησε τη σέντρα από τα δεξιά αλλά η κεφαλιά του Σοϊλέδη πέρασε μόλις άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Λουτσιάνο άνοιξε το σκορ. Ο Ανιέτε έκανε το γύρισμα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και ο Τσίτας δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει και στείλει την μπάλα στα δίχτυα του, ανήμπορου να αντιδράσει, Γκόμεζ.

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν πιο πολύ για να πετύχουν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο 84ο λεπτό ο Ανιέτε έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει μιας και το πλασέ του από πλεονεκτική θέση μέσα από τη μεγάλη περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 90ο λεπτό ο νεαρός Μπιτσάκος βγήκε τετ α τετ από τα δεξιά αλλά δεν τοποθέτησε καλά το σώμα του και έτσι το σουτ του πέρασε άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Γκόμεζ απέκρουσε σωτήρια σουτ του Ζουλιώτη από τα δεξιά μέσα στην περιοχή.

Τελικά, το σκορ παρέμεινε στο 1-0 και η ομάδα του Λόρι Σάντσεζ πήρε την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags