Facebook Pixel «Το βάρος πέφτει σ' εμάς»
| 2014-01-17 19:49:00

«Το βάρος πέφτει σ' εμάς»

«Το βάρος πέφτει σ' εμάς»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής. Προερχόμενος από τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες τη νέα χρονιά αλλά και αντίστοιχες «χαμηλές πτήσεις» θέλει να συνδυάσει το αποτέλεσμα με την απόδοση. Για την προσπάθεια αυτή μέσα από την ιδιαιτερότητα της εβδομάδας μίλησε στη NOVA ο Χουμπ Στέφενς.

«Ελπίζω να είμαστε καλύτερα, παρ' ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δε νιώθουν και τόσο καλά σήμερα (σ.σ. χτες) αλλά έχουμε δυο ημέρες μπροστά μας κι ελπίζω το Σάββατο να είναι απόλυτα έτοιμοι».

- Ποιό ήταν το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα για την ομάδα σ' επίπεδο βελτίωσης; Σ' επίπεδο προσπάθειας; Είχε να κάνει με τους πρόσφατους αγώνες ή λειτουργείτε απαρέγκλιτα σε σχέση με τον αρχικό σας σχεδιασμό;
«Ναι, δουλέψαμε μια 'γεμάτη' εβδομάδα σε παραστάσεις που είχαν να κάνουν με τις πρόσφατες αναμετρήσεις που δώσαμε κι ελπίζω αυτό να φανεί το Σάββατο».

- Υπήρξαν αφίξεις κι αναχωρήσεις κι αυτήν την εβδομάδα. Θα υπάρξουν κι άλλες αναχωρήσεις; Υπολογίζετε τον Μάρτενς για τον αγώνα του Σαββάτου, έστω και για μερικά λεπτά συμμετοχής;
«Πρέπει πρώτα να δούμε την κατάσταση του Μάρτενς. Λογικά δούλεψε στην ΑΖ στη μίνι προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν και βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Αλλά θα τον δω αύριο (σ.σ. σήμερα) πώς είναι κι αν είναι σε κατάσταση ν' αγωνιστεί το Σάββατο. Ακόμη κι όμως να μην είναι έτοιμος για το Σάββατο τότε ελπίζω πως θα είναι για την Τετάρτη. Εχουμε πολλούς αγώνες όπως έχω πει και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές. Κι όσο για το ποιος άλλος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα θα το ανακοινώσουμε μόλις οριστικοποιηθεί».

- Επόμενος αντίπαλος ο Πανιώνιος. Οι σκέψεις σας σχετικά;
«Είναι μια ομάδα που παίζει καλά. Δεν αρέσκεται στις μακρινές μπαλιές. Προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και φυσικά είναι ένας δύσκολος αγώνας αυτός. Το γνωρίζουμε. Το βάρος πέφτει σ' εμάς να δώσουμε την κατάλληλη απάντηση».

- Την περασμένη Κυριακή, μετά τον αγώνα στη συνέντευξη Τύπου τονίσατε την ανάγκη απόκτησης Μάρτενς. Σε συνδυασμό με αυτό που είχατε στις αρχές Δεκεμβρίου, πως ο Ιανουάριος θα δείξει σχετικά με τις μεταγραφικές επιλογές, οι εξελίξεις είναι τέτοιες που να σας επιτρέπουν να χαμογελάτε με νόημα;
«Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δυο νέους ποδοσφαιριστές μαζί μας. Και νομίζω πως πρόκειται για ποιοτικούς παίκτες, ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή. Είδαμε στους τελευταίους αγώνες πως αρκετοί ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν αρκετούς αγώνες και ειδικά στη μεσαία γραμμή όπου δεν είχαμε πολλές εναλλακτικές λύσεις. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα με τον Μάρτενς και τον Μαντούρο ν' αλλάξουμε κάποιους ποδοσφαιριστές», κατέληξε ο 60χρονος Ολλανδός τεχνικός του «Δικεφάλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags