Facebook Pixel "Όταν κάνεις τέτοια λάθη, δεν αξίζει να κερδίσεις"
| 2014-01-18 23:31:00

"Όταν κάνεις τέτοια λάθη, δεν αξίζει να κερδίσεις"

"Όταν κάνεις τέτοια λάθη, δεν αξίζει να κερδίσεις"

Ο Χουμπ Στέφενς μίλησε για τα λάθη των παικτών του στα δύο γκολ του Πανιωνίου, για την προβληματική επιθετική ανάπτυξη και για τις χαμένες ευκαιρίες...

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για τον αγώνα: «Κάναμε πολλά λάθη στον αμυντικό και στον επιθετικό τομέα. Πολλές σέντρες που ήταν για τους αντιπάλους και όχι για τους δικούς μας παίκτες. Δώσαμε ανόητα φάουλ και κόρνερ στον αντίπαλο, παρόλο που ξέραμε ότι είναι το δυνατό του σημείο. Όταν κάνεις τέτοια λάθη δεν αξίζεις να κερδίσεις».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι στο πρώτο γκολ έφταιγε η άμυνά μας, δεν είχαμε καλή οργάνωση. Στο δεύτερο γκολ ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση, από έναν παίκτη που έχει τη δυνατότητα. Το πρόβλημα είναι ότι δώσαμε αυτές τις στημένες φάσεις. Στο πρώτο γκολ οι παίκτες δεν είχαν προλάβει να κουραστούν. Πρέπει να παίζουν έξυπνα και να κάνουν αυτά που προετοιμάζουμε. Σήμερα παίξαμε καλύτερα από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Όταν δεν πετυχαίνεις γκολ…».

Για τη μορφή του ματς: «Η αλήθεια είναι ότι έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος σήμερα ήταν καλός. Εμείς τους δώσαμε αυτοπεποίθηση με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν. Στα τελευταία 15-20 λεπτά τρέχαμε πολύ με τη μπάλα, αντί να παίζουμε με τη μπάλα. Κανείς δεν είναι πιο γρήγορος από τη μπάλα. Κάναμε πολλές προσπάθειες στις περισσότερες η σέντρα δεν ήταν καλή ενώ και μπροστά στην εστία κάποιες προσπάθειες ήταν ημιτελείς. Πρέπει όμως να εστιάσουμε στο ότι εμείς χτίσαμε την αυτοπεποίθηση του Πανιωνίου».

Για την πιθανότητα να αποκτηθεί επιθετικός: «Δεν θέλω να πω ονόματα. Έχουμε τη δυνατότητα πλέον να αλλάξουμε πράγματα στο κέντρο. Μπορεί να υπάρξει μία έκπληξη. Ο Μάρτενς δεν ήταν να έρθει σήμερα στην αποστολή, αλλά συμπεριλήφθηκε επειδή ο Βούκιτς ήταν άρρωστός. Επιπλέον μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα από τον Μάρτενς και γι΄ αυτό χρησιμοποιήθηκε».

Αν θεωρεί ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δεύτερη θέση: «Δεν ξέρω πόσους βαθμούς είναι ο Ατρόμητος πίσω από εμάς, γνωρίζω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα παιχνίδια στο μέλλον».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags