Facebook Pixel "Λόρι Σάντσεζ, ο πυροσβέστης"!
| 2014-01-21 13:10:00

"Λόρι Σάντσεζ, ο πυροσβέστης"!

"Λόρι Σάντσεζ, ο πυροσβέστης"!

Ο Λόρι Σάντσεζ παραχώρησε συνέντευξη στη Daily Mail και μίλησε για αυτό που είναι καλός, δηλαδή στην... πυρόσβεση!

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του Απόλλωνα:
Συνέντευξη του προπονητή του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Βρετανικής Daily Mail. Σε αυτή, ο Λόρι Σάντσεζ, λέει μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει κάτι, στο οποίο είμαι καλός, αυτό είναι η... πυρόσβεση», λέει και εξηγεί πως κατά τη γνώμη τον επέλεξε ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα Σμύρνης, Σταμάτης Βελλής: «Νομίζω ότι κοίταξε το προφίλ μου και το ρεκόρ μου στη διατήρηση συλλόγων στην κατηγορία και σκέφτηκε ότι ήταν αυτό που έψαχνε. Ο ιδιοκτήτης χρηματοδοτεί μόνος του στην ομάδα και είναι ζωτικής σημασίας γι' αυτόν να παραμείνει η ομάδα και να αναπτυχθεί».

«Το 95% των θέσεων εργασίας προκύπτουν σε ομάδες που πρέπει να βγουν από την... λάσπη», τονίζει ο Λόρι Σάντσεζ. Στο δημοσίευμα ακολουθεί μια μικρή αναδρομή στην ιστορία του Απόλλωνα και στη φετινή πορεία ενώ ο Σάντσεζ μιλά για την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας: « Ήρθα στην Ελλάδα περίπου 30 χρόνια πριν, όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό μου. Θυμάμαι την κίνηση στους δρόμου της Αθήνας. Ήταν τρομερό όμως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004, η υποδομή έχει βελτιωθεί σημαντικά».

Ο προπονητής του Απόλλωνα ζει στην Κηφισιά και με αφορμή τον τόπο κατοικίας του μιλά και για την οικονομική κρίση: «Όταν ζεις εκεί δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα έχει χτυπηθεί η οικονομία. Όμως αν ταξιδέψεις μισό μίλι ή περισσότερο τότε διαπιστώνεις την κρίση καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα που πλέον δεν λειτουργούν και κλειστά συγκροτήματα γραφείων. Είχαν μια κακή οικονομικά περίοδο, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι έχουν ήδη πετύχει τους στόχους τους και ίσως να υπάρξει κάποια ανάπτυξη το επόμενο έτος».

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον συνεργάτη του Λόρι Σάντσεζ, Στιβ Κωνσταντινίδη, για τον οποίο ο προπονητής του Απόλλωνα, λέει: « Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο χωρίς τη βοήθεια του Steve. Ξέρει ακριβώς αυτό που χρειάζομαι . Οι Έλληνες κάνουν μεγάλες συζητήσεις . Χρησιμοποιούν τρεις ή τέσσερις λέξεις, εκεί που μία ή δύο θα ήταν αρκετές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags